Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o upadaniu BFH

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyliście że już od daaaawna nasze bfh się... no nie wiem.... popier**** ? Rok temu jeszcze był jakiś kalendarz adwentowy , że każdego dnia dodawali coś nowego , a teraz ? Nic , udostępnili to wszystko , unikalne emotki/widgety są na wyprzedarzach za 2k funds... niedługo pewnie będzie można kupić złote bronie... jak dla mnie ta gra jest bliska upadku , a według was ?

Opublikowano

Te lasery, jakies lipne ubranka za 10+k, ja troche kasy w to włożyłem, nie żałuję, bo świetnie sie bawilem z kumplami, ale wątpię ze wroce do bfh, juz mi sie totalnie znudzilo, ten nowy tryb gunwo warty..

Opublikowano

Szybki to ty nie jestes, niestety nie mamy na to wpływu...

Oj mamy mamy.

Szczerze, to nie jest wina tylko i wyłącznie easy. Gracze też mają w tym swój udział.

Gdyby nie kupowali na okrągło tych "nowych dodatków" do gry, twórcy zauważyliby, że to się nie sprzedaje i daliby z tym spokój - mówię o tych, którzy "nie myślą" przed zakupem czegoś, a potem szpanują tym niewiadoma jak, najczęściej używając Hacków, bo inaczej grać nie potrafią z np. nową bronią.

A takto jest tego coraz więcej i gra powoli nie ma sensu ... :/ Ech -.-

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

a według mnie gra ma się coraz to lepiej ale rzeczywiście haxy ją zniszczyły

...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra jest zrujnowana od początku, bronie na zawsze tylko za funds, typowe pay2win

Bo na tym to polega -.-

Pierwszy raz grasz w takie gry? Nie trzeba grać na fundsach, mozna kupic calkiem niezle bronie za credits.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...