Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock Montana - Clan HoliganS Ep2 ;)

Xenov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakość również pozostawia wiele do życzenia, lecz filmik jest świetny, humorystyczny :D

Ta akcja z ślubowaniem, po prostu mega xD

'Powrócimy wierni, my czterej pancerni...' :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dzięki za komentarz, będzie więcej takich filmików, i tym razem już w hd . Robiłem je w takiej jakość ponieważ Pinaccle studio zwariowało,ustawiałem jakość hd a i tak nagrywało po swojemu -.- Dzisiaj może coś uda mi się znowu zlepić ;)

//Edit, no i tak sa to dopiero początki z zabawą , od teraz podchodzimy do wszystkiego z humorem,tylko strasznie ciężko jest zgrać ekipę na taki filmik; )

Opublikowano

Dzięki za komentarz, będzie więcej takich filmików, i tym razem już w hd . Robiłem je w takiej jakość ponieważ Pinaccle studio zwariowało,ustawiałem jakość hd a i tak nagrywało po swojemu -.- Dzisiaj może coś uda mi się znowu zlepić ;)

//Edit, no i tak sa to dopiero początki z zabawą , od teraz podchodzimy do wszystkiego z humorem,tylko strasznie ciężko jest zgrać ekipę na taki filmik; )

Postaraj się przeczytać dużo tutoriali dotyczących nagrywania oraz obróbki np. w Sony vegas studio :P

Pomyśl przed nagrywaniem nad koncepcją filmu, żeby nie był nudny ;)

Powodzenia!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...