Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Bug Pvp Building - wchodzenie na dach

Kiszakcx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wczoraj grając w Infestation wbiłem do campos.Lootowałem w Pvp building ,wchodze na dach i patrze ze po drugiej stronie jak przechodzisz przez kładke z prawej strony jest budynek i na nim siedzi gościu.Nie wiem jak on tam wszedł skoro tak jest prosta ściana.Wiecie może jak tam wejść?

Opublikowano

O ten budynek mi chodzi.Ten budynek teraz troche inaczej wygląda ,ponieważ był patch na Colorado V2.Zobacznie na ten budynek ze swojej perspektywy.Tylko musicie po kładce(bilbordzie) przejść na drugą stronę.

post-966958-0-88450500-1388401398_thumb.jpg

Opublikowano

Jak wchodzisz po tej zjeżdżalni i przechodzisz na następny dach to w prawym górnym rogu wskakujesz na próg i spadasz trochę niżej na próg wiodący wokół tego budynku na samą górę wejść się nie da więc jeżeli był na dachu to tylko noclipper .

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tam się nie da inaczej wejść , jak przez super jumpa ..

Tak jak napisał Dev, próbowałem sie jakoś tam dostać i nie ma bata żeby sie tam dostać jedynie co zostaje to NoClip

na niektórych emulatorach mozna robić glitch ale nie tutaj

Opublikowano

Nie radze nawet tam próbować wejść, bo jeżeli nawet jest bug, to na większości dachach są probione obszary w kodzie i jak ktoś wejdzie w taki obaszar, to go może fairFight zbanować, więc radze uważać, nawet jak noclipem wbijacie na dachy.

//gif w sygnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...