Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Smartcasty

Bezimiennnyy

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

To miał smartcasty czy nie miał? Może grał na smartcastach z włączonym pokazywaniem toru lotu spella (w ustawieniach na samiutkim dole) wtedy beczka nie leci odrazu po kliknięciu ale i nie musisz klikać myszką żeby ją rzucić, klikasz q i gdy puścisz gragas ją rzucasz. Sam tego używam bo nie mogę się przyzwyczaić do smartcastów a zwykle używanie jest za wolne.

.

Opublikowano

To miał smartcasty czy nie miał? Może grał na smartcastach z włączonym pokazywaniem toru lotu spella (w ustawieniach na samiutkim dole) wtedy beczka nie leci odrazu po kliknięciu ale i nie musisz klikać myszką żeby ją rzucić, klikasz q i gdy puścisz gragas ją rzucasz. Sam tego używam bo nie mogę się przyzwyczaić do smartcastów a zwykle używanie jest za wolne.

moglbys rzucić screen shootem?

o to mi chodzilo te " z pokazywaniem lotu "

Opublikowano

On miał poprostu smartcasty na innym guziku a normalne skille na q,w,e,r

Np. smartcasty mial na a,s,d, itp.

Opublikowano

Po prostu w opcjach poszukaj pokaż tor lotu skilli(coś takiego),jest to w pierwszej zakładce albo interfejsie(jak poszukasz na pewno znajdziesz).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...