Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

body 75 czy surka wp 75

patol965

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otoz mam pytanie. Dosc dlugo nie gralem na metin2.pl ale zamierzam znow zaczac, mam do wyboru moje dwie stare postacie. Surke wp ze skilami m6-m7 ostrze wir zbroja strach oraz woja body skile m5-m6 aura berek szarza wir. Postacie te sa na serwerze negros i nie posiadaja zadnego eq. Prosze o pomoc w doradzenieniu postaci. Dziekuje;)

Opublikowano

Osobiście polecam Ci surę wp, dobrze spisuje się w pvp, dropieniu i expie. Rozwijaj ostrze i strach przede wszystkim, potem smoczy wir, palec i rozproszenie magii.

Warto zajrzeć do tych poradników, znajdziesz tu wiele przydatnych informacji i wskazówek dotyczących gry surą wp, nawet jeśli nie jesteś początkującym graczem.

http://www.mpcforum.pl/topic/778129-tut-od-zera-do-bohatera-sura-wp-cz1-old-style/
http://www.mpcforum.pl/topic/780405-tut-od-zera-do-bohatera-sura-wp-cz2-old-style/

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Polecam ci grać sura WP. Jest bardzo dobry w dropie ,w pvp też jest mega. Na wojnie daje każdemu rozpro i ded. Bodziaki to lepiej aby skille g wtedy się ciekawie nimi gra i z fajnym eQ.

Opublikowano

no bo wlasnie narazie to ona jest w pvp do niczego, bo ma 3 skile defensywne i zastanawiam sie czy nie resnac ochronki i dac w rozpro albo palec. co wy na to? i czy nie bd mi sie za bardzo zle expilo

Opublikowano

Ostrze -> Strach -> Wirek -> Rozpro -> Palec -> Ochronka.
Tak dodawaj najlepsze do expa oraz pvp.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Jezeli to ma byc do dropu to tak

Ostrze-Strach-ochronka-Wirek

Takie moje zdanie,wgl mnie najlepszy build do expa,dropu

a zawsze bodego mozesz zrobic na glowna postac (pod pvp) a surke jako mega dropka zrobic ;)

Opublikowano

Zdecydowanie wp'ek, jeśli dobrze go wymaxujesz to możesz później sporo na tym zarobić. Bodego na razie odstaw sobie na poźniej, dla zabawy.

5v19hx.png

Opublikowano

Sura przebija woja :-) Do pvp dobra jak wbijesz skille na g1+. Polecam ci gre WP

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

dobra to juz wiem co wybrac;D chcialbym wbic jakis lvl moze z 80, wydaje mi sie ze najrozsadniej by bylo expic w v3, malo ludzi duzo mobkow, i jakiegos genialnego eq nie zdolam skompletowac zeby isc do groty, wbilbym ten 80 ze zbrojka jeszcze i na 80 bym cofnal zbrojke na rzecz rozpro. moze byc?

Opublikowano

dobra to juz wiem co wybrac;D chcialbym wbic jakis lvl moze z 80, wydaje mi sie ze najrozsadniej by bylo expic w v3, malo ludzi duzo mobkow, i jakiegos genialnego eq nie zdolam skompletowac zeby isc do groty, wbilbym ten 80 ze zbrojka jeszcze i na 80 bym cofnal zbrojke na rzecz rozpro. moze byc?

To spróbuj 86-87 może wbić, wtedy byś miał 5 skilli :>

Opublikowano

wiem ale do v3 takiego wspanialego eq nie potrzebuje;d wbilbym ile sie da w v3 a potem juz na grote to musze miecj jako takie eq zeby ten 86 wbic;/

Opublikowano

według mnie woi bendzie lepszy ponieważ aura miecza i wir so bardzo dobre do expienia łuw rybki i skile na q podciognij

78 woj body niebiescy negros

konto mam od 2010

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem doradzałbym ci Surę WP. Jest to postać łatwa do ogarnięcia w expie a w PVP kosi dobrze ^^. Na moje zdanie tez wpływa fakt że dawno nie grałeś a żeby dobrze ogarnąć Bodego potrzeba troszkę wprawy przy woju. Zresetuj ochronkę ponieważ przy WP który ma Strach który daje obronę na ataki fizyczne nadrobi ;) Przy wirku u sury(Smoczy wir bodajże :D) na G zrobionym będziesz koxił w expie dlatego ochrona jest zbędna moim zdaniem a w PVP niema sensu używać ochrony bo jesteś podatny na szycie ;p

Tyle ode mnie :)

xxxxxxxxD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...