Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] AuthMe? Help Zobacz to!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w jaki sposób działa AuthMe? wszedłem na serwer kolegi z klasy który ma tam Op, dałem sobie op, lecz gdy ja wchodzę na serwerze pisze ze mam 2 konta, jego i moje co zrobić? ;) (KAŻDA ODP DAJE LIKE)

1388338469-U1076809.png

Opublikowano

W configu masz linijkę maxRegPerIp: 3 Wartość 3 symbolizuje, że na jedno ip można mieć maksymalnie 3 konta. Możesz to zmienić. Jeżeli nie chcesz, aby wyskakiwała wiadomośc ile kto ma kont displayOtherAccounts: false False symbolizuje, że ma nie wyskakiwać info :) Liczę na like. Jeszcze, jeżeli chcesz aby on Ciebie zarejestrował - komenda /authme register NICK HASŁO

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Generalnie Twój kolega musiał się zarejestrować pod Twoim IP, stąd da wiadomość. Tak jak kolega @up zrób to nie będzie ci pisało.

Pamiętaj, tylko operatorzy (osobą posiadające "OP" lub uprawnienie *) widzę tą wiadomość. Zwykli gracze tego nie widzą. Jest to zabezpieczenie dla administratorów serwerów publicznych w celu łatwego podglądu na to czy ktoś ma multi konto.

Pozdrawiam,

Resintace

Mam nadzieje, że pomogłem. Liczę na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...