Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie miozna kupic ksiazke mein kampf?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze, nic ciekawego w tej książce. Jeżeli ci zależy żeby przeczytać to znajdź sobie tą książke .pdf na komputer.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

W bibliotece na jednym z uniwersytetów tych bardziej znanych podobno jest/była w wersji fizycznej, ale ręki sobie uciąć nie dam, bo tylko słyszałem.

Książkę samą w sobie ciężko się czyta, ty się lepiej za lektury weź bo testy gimnazjalne niedługo.

Opublikowano

A myslicie, ze to

allegro.pl/vitkine-antoine-mein-kampf-biografia-ksiazki-i3766838064.html

to "oryginal" ?

To nie jest ta książka, tylko jej interpretacja.

Jeśli chodzi o książkę to bez problemy dorwiesz ją na eBayu czy Amazonie, ale w języku angielskim. :-)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Prawa autorskie Mein Kampf wygasają w 2016 roku, po upływie tego czasu stanie się częścią domeny publicznej, nie pamiętam dokładnie daty wygaśnięcia, kiedyś czytałem o tym wzmiankę ^.^

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

1 stycznia 2016 roku wygasają prawa autorskie więc będzie pewnie masowo drukowana ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ta książka od lat nie jest wydawana, no może mają jej nowe wydania naukowcy i narodowcy, ale nie jest powszechnie dostępna ze względu na jej treść. Tak jak upy mówili do 2016 obowiązują ją prawa autorskie (aktualnie własność rządu bawarii) i wtedy wyjdzie masa jej wydań

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...