Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nie rozumiem

bumcik111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytania na które nie mogę znaleźć odpowiedzi. Mam hot strika 8 winów . Przeskoczylem z brązu 4 do 3 i mam 16lp . moje pytanie :dlaczego teraz wygrałem 8meczy pod rząd a za 3-4 przegram wszystkie ? I dlaczego podczas jednego meczu niszcze mida akali a następnego przegrywam że ho ho... Z góry dzięki za odp :D

Opublikowano

Witam mam pytania na które nie mogę znaleźć odpowiedzi. Mam hot strika 8 winów . Przeskoczylem z brązu 4 do 3 i mam 16lp . moje pytanie :dlaczego teraz wygrałem 8meczy pod rząd a za 3-4 przegram wszystkie ? I dlaczego podczas jednego meczu niszcze mida akali a następnego przegrywam że ho ho... Z góry dzięki za odp :D

Taki jest system matchmaking w lolu. Wygrywając gry zwiększasz swoje mmr, na podstawie którego dobiera ci przeciwników. Im wyższe mmr, tym trudniejszych masz przeciwników, lecz gdy przegrasz kilka razy z tymi lepszymi twoje mmr znowu spadnie i będziesz grać ze słabszymi. W ten sposób możesz określić poziom twojego skilla w tej grze, po 100 grach powinno ci to pokazać po twojej dywizji.

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

EUNE system.

Poprostu takie plejsy się trafiają że cieżko wygrać , a skoro nie mozesz wyjsc wyzej to znalazles swoj poziom czyli brąz 3. Welcom to elo hell.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zwykły zbieg okoliczności, aczkolwiek system automatycznie stara doprowadzić cię do poziomu 50% win ratio, dlatego np raz dobrać może ci gorszych ludzi kosztem tego że gdy wygrasz dostaniesz więcej MMR/Lp ;)

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

Może zbyt ostro, ale nie miałeś / nie masz wystarczającego skill'a aby grać vs lepszymi od Cb

Opublikowano

Ja kiedy byłem w brązie , zrobiłem nowe konto bo wiedziałem , że to jest 99% impossible by z tego brązu wyjść , aktualnie srebro jestem. Co do tematu z każdym winem , dobiera Ci mocniejszego przeciwnika , jak jesteś za słaby to albo Cię team wyccaruje albo przegrasz i grasz ze słabszymi , jak przegras z nimi to jeszcze niżej aż do V dywizji

Opublikowano

ok :) rozumiem widzę że mój skill nie jest wysoki :) lecz z brązu V wyszedłem do III widze w mojej grze postępy i możliwe że właśnie dlatego mam takiego strika ? bo zacząłem lepiej grać ??? moje mmr to1,022

jest rozsądne jak na brąz 3 lecz mam wyższe niż kolega w bronzie I

Opublikowano

dobra właśnie wbiłem 9 zwycięstwo :) zapomniałem jak wygląda screen porażka ;3 coś chyba jest nie tak z matchmaking ;3 ja akali 6/4 vayne 21/1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...