Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ecsro Dead ? ! ?

krasda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Quitting ECSRO

Dear friends, dear users,

I know that most of you have never heard of me and never will.

I want to tell you a story.

When I joined ECSRO in august 2009 I was optimistic and more than enthusiastic regarding the situation and quality of the servers.

At first most things seemed well managed and running smoothly.

But after several arguments with the GMs and Assistants I got to know about the tensions that prevailed in the team for a long time.

Many former team members had quarrels with Eike (P-Master) and regularly expressed their discontent with his actions – either with demonstrations of extraordinary scale or with Unique-events that killed the server on purpose.

Fact was – P-Master had to go.

But Ocean, the renowned owner of the servers, blinded by his naïve distrust, never listened.

He trusted Eike and this was one of his many mistakes.

Eike did far more than just raking in money behind Oceans back.

Sometime around Christmas he visited Ocean in China.

Ocean, informed of Eike’s intrigues and scheming by that time, did not waver to withdraw Eike from the ECSRO-Project and end their friendship.

At that time a great turmoil went through ECSRO.

New GMs, old GMs, nobody really knew who was part of the team anymore and whether the new places would be reoccupied.

And this is where I come into play.

Since I used to have much contact with ocean and had friendly affiliations with the team members, I was chosen to become an Assistant or Trial-Assistant to be exact.

My wholehearted whish was to re-establish order in the team and to help and support the users.

My intentions are not as honourable as they seem here.

I just wanted to play peacefully on this private server, together with my friends and everyone else.

They should have gotten their answers, their items.

But alas, I wasn’t able to fulfil all this.

I was simply…too late.

ECSRO was already damned when I began my struggle.

All that is left for me is to simply hope that I was a good friend/assistant to all those that know me.

I will hereby withdraw from my appointment as an Assistant.

My reason…is here

http://www.rfcexpress.com/lawsuit.asp?id=52613

†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††

Opublikowano

Drodzy Użytkownicy,

Wiem, że większość z was nigdy nie słyszało o mnie i nigdy nie będzie.

Chcę opowiedzieć wam pewną historię.

Kiedy dołączyłem ECSRO w sierpniu 2009 roku byłem optymistą i ponad entuzjastycznie na temat sytuacji i jakości serwerów.

Na początku większość rzeczy wydawało się dobrze zarządzane i płynnie.

Ale po kilku kłótniach z GMs i asystentów poznałem o napięcia, jakie panowały w zespole od dłuższego czasu.

Wielu byłych członków zespołu miał zatargi z Eike (P-Master) i regularnie wyrażał swoje niezadowolenie z jego działań - ze manifestacji niezwykłych skali lub Unikalne wydarzeń, które zabiły serwera na celu.

Fakt ten - P-Master musiał odejść.

Ale Ocean, znanego właściciela serwera, zaślepieni jego naiwne nieufność, nigdy nie słuchał.

Zaufał Eike i był to jeden z jego wielu błędów.

Eike zrobił dużo więcej niż tylko grabienie pieniężnych za Oceans powrotem.

Jakiś czas Bożego Narodzenia odwiedził Ocean w Chinach.

Ocean, o Eike intrygi i knowania tego czasu, nie wahajcie się wycofać Eike z ECSRO-Projekt i koniec ich przyjaźni.

W tym czasie wielkiego kryzysu przeszedł ECSRO.

Nowe GMS, stare GMS, nikt naprawdę nie wiedział, kim był częścią teamie i czy nowe miejsca byłoby reoccupied.

A to, gdzie wchodzą w grę.

Ponieważ kiedyś mieć dużo kontaktu z oceanem i był przyjazny afiliacja z członków zespołu, wybrali mnie stać Asystenta lub Trial-Asystent być dokładne.

Moje serdeczne życzenia było przywrócenie porządku w zespole i na pomoc i wsparcie użytkowników.

Moje intencje nie są tak zaszczytne, ponieważ wydaje się tutaj.

Ja po prostu chciałem grać spokojnie na ten prywatny serwer, wraz z moimi przyjaciółmi i wszyscy inni.

Powinny one, że dostaliśmy odpowiedzi, ich elementy.

Niestety, nie byłem w stanie spełnić to wszystko.

Po prostu ... za późno.

ECSRO już przeklęty, kiedy rozpoczęła się moja walka.

Wszystko, co pozostaje dla mnie jest po prostu nadzieję, że jestem dobrym przyjacielem / asystent wszystkich, którzy mnie znają.

Będę się wycofać z mojego mianowania zastępcy.

My Reason ... jest tutaj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...