Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] BS na serwer Invoria.pl!

MarueS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż szukam bs. na serwer Invoria, tak wiem, serwer ma wgrany w sobie już bs jednakże interesuje mnie bs który ma 5 slotów ( można mixować 5 itemków na raz ) .

Jeżeli istnieje owy bs, prosiłbym o podanie go oraz o SZCZEGÓŁOWĄ drogę zainstalowania go, odpaleniu odpowiednich plików aż po mieszanie. Mam problemy z tym, ponieważ co ściągam jakiegoś padmak'a itd nie chce mi się odpalić, także gdyby był ktoś tak uprzejmy to dokładnie opisać, co i jak, co ściągnąć itd.

Oczywiście dam lajki itd.

Pozdrawiam!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

http://chomikuj.pl/GiboneczQ

Tutaj masz, a jak nie masz konta to napisz na GG to Ci wyśle. Bo ja niestety skanu nie potrafię zrobić :(

Spójrz pw.

Oczywiście łapiesz póki co plusa.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

jest tak że mam te 3sek żebym nacisną Metina ale dalej nic się nie dzieje :( nie wyskakuje okienko ;{

Uruchomiłeś jako administrator? :)

13520668687720801740.jpg

Uliczni rajderzy na swoich rumakach, kaski na głowach, paliwo w bakach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...