Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Klucz do CBT [Aura Kingdom]

Ryoichii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie niewielu słyszało, ale niedawno temu wyszła nowa gra MMORPG - Aura Kingdom, powinna sie spodobać szczególnie tym, którzy uwielbiają anime i mangowy styl, widowiskowe umiejętności, ciekawie wyglądające walki, system dwuklasowości oraz pety.

Niestety gra jest aktualnie w fazie beta testów zamkniętych więc można pograć tylko mając klucz, ale klucz jest naprawde bardzo łatwo zdobyć bo jest mnóstwo stron na których rozdają 2000 kluczy lub więcej więc wpiszcie sobie tylko Aura Kingdom beta keys giveaway i poszperajcie a napewno na jakieś natraficie, polecam sobie sprawdzić na youtubie system walki szczegolnie na wyzszych lvlach a najlepiej na japonskich chinskich lub tajwańskich serwerach.

Jako że zapisałem sie na betę mając już klucz jedna szczęśliwa osoba chętna do zagrania ma tu ode mnie podarunek :)

http://scr.hu/1via/fooid

użyty! :)

Nalezy rowniez pamietac ze w fazie Closed Beta exp jest wiekszy, wiec gra jest prostsza, troche monotonniejsza i nudniejsza bo mniej wymagająca, a maxymalny lvl to narazie 50, (w Open Becie będzie to 60) ale wciąż świetna gra. (Jak dotąd nie P2W :) )

Opublikowano

Serdecznie dziękuję za klucz, szukałem, szukałem i nic aż do teraz gdy wpisałem twój kod.
Jeszcze, raz serdecznie dziękuję. :)

lg9a.png

Opublikowano

Serdecznie dziękuję za klucz, szukałem, szukałem i nic aż do teraz gdy wpisałem twój kod.

Jeszcze, raz serdecznie dziękuję. :)

Cieszę się, że mogłem ci sprawić przyjemność takim kluczem :)

Chociaż i tak CLOSED BETA kończy się gdzieś w tym tygodniu (potwierdzone info z oficalnego forum Aeria Games) i zacznie się STRESS TEST czyli to samo co CB tylko że otwarte dla wszystkich, aby sprawdzić wytrzymałość serwerów :P No ale i tak lepiej szybcie niż później ^^

Pamiętaj że po STRESS TEST-cie będzie wipe postaci, czyli wszystkie postacie zostaną usunięte razem z zawartością ekwipunku itp. i każdy zacznie od nowa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...