Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Meega pytanie..

LikeYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto zrobić dropka 35 lv. Chodzi mi o bicie metinów w m2. Jak pamiętam to jakiś rok/dwa temu budziłem się o 2/3 w nocy (w dzień pracy ,nie chodzi o weekend) i metki były wolne ,ale jak wtedy dropiłem prZez tydzień, bez 2x lapki to przez cały tydzień miałem z 2 ku silne i parę kd +3 i zniechęciło mnie to. Postanowiłem zacząć ponownie. Będę oczywiście dropił tylko w m2 i bez rękawicy. Moje pytanie to czy warto budzić się w nocy żeby to dropić licząc na większy zarobek czy bez rękawicy wgl nie warto zawracać sobie głowy. ?

Opublikowano

Jednak sie przekonales do metkow ;) Warto robić dropka, oczywiscie body. Drop będzie ok xD

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Powiem Ci ,że też dropie w nocy. I raz droply mi 2 aury ,czasami kd +4 ,ale najczęściej to badziew. Ogólnie to mi sie najlepiej zarabia na nerkach w red lesie. Tylko tam to juz trzeba mieć z 70lvl i fajne EQ.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli masz dużo czasu, i chce Ci się wstawać w nocy to nawet warto. Zawsze to coś, gdy jakiś kamyczek +4 dropnie lub jakaś aura, wszystko zależy od karmy :P

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Najlepszy zarobek na Aurach. Ogółem opłaca się bić, czasem kamyczek wpadnie.

Często dropi syf, ale nie zrażaj się przez pierwszego ubitego Metina.

Ślęczenie, opłaci Ci się.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Z metkami dobry bajer jest bo tak naprawdę tylko na nich się zarabia, dosłownie handlu nimi.
Możesz zrobić też tak, że dobijesz 40lvl, aure podkosisz do M5, załatwisz sobie buffa i kogoś kto Ci pomoże oraz zostawi
metki w DT(65lv). Też dobry drop.

Opublikowano

bez rękawicy to na 10 metków zarobisz może 1 kk :)

lepiej drop zęby orka :)

np. u mnie na serwerze Diumar 1 ząb to 3,5 kk

a aura 4,5 kk :)

Opublikowano

Teraz po fuzji nawet o 2/3 w nocy jest taki tłum jak kiedyś po południu ;)

Jeśli nie zniechęcają cię tabuny ludu to rób dropa ;)

kxo.png

[media][/media]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...