Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Siatkowki

VinoxeQ

Dolaczysz?!  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dolaczysz do ligi siatkowki

• Tak
    • Nie
    • Nie wiem, lecz raczej tak
    • Nie wiem, lecz raczej nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*...............::::::::::::::::SiatBall:::::::::::::::...............*

!HaaaaXBaaaaL!

Liga ' SiatBall' powstala dzisiaj, mam chęć rozwijania siatkowki w nawet takich grach, poniewaz ten sport jest interesujacy i troche zaniedbany, poniewaz fundusze sa nie wystarczajace do rozwijania lig, jak i Polskiej Reprezentacji.

Liga opiera sie na prawdziwych zasadach, a ligi towarzyszące nam to

*1 v 1 = Nieoficjalni, 1 liga, ekstraklasa

*2 v 2 = Nieoficjalni, 1 liga, ekstraklasa

*3 v 3 = Nieoficjalni, 1 liga, ekstraklasa

Do 5-10 stycznia są otwarte zapisy 'ogolnoligowe' inaczej mowiac zapisujemy się przez ten tydzien lub dwa i nastapuje losowanie, przez ktore zostana podzielone druzyny na rozne ligi. Po pierwszych zapisach kolejne sa jedynie dostepne

do Nieoficjalnych, poniewaz zapisy do pozostalych lig nie mialo by sensu.

*NAGRODY

Nagrody sa rozne, wachaja sie od dyplomow wysylanych do wlasciciela druzyny, zwyciescy ligi do pucharow z wydrukowana nazwa druzyny, nazwa gracza, wiec raczej warto brac udzial.

Puchary beda robione na zamowienie przez mojego przyjaciela

lub beda kupywane.

*FACEBOOK

FanPage bedzie dostepny juz od jutra, wiekszosc informacji na ten temat dowiecie sie na naszym forum. Na face beda podawane wyniki meczy, a takze wyniki kolejek, gdyz dla niektorych to bedzie przyjemniejsze.

*TEAM SPEAK

TeamSpeak bedzie wykupiony na 32/512 slotow zaleznie od tego jakie bedzie zainteresowanie dana liga, gdyz nie wiadomo ile osob lubuje ta dyscypline sportu, a takze ile osob bedzie mialo checi do grania i brania udzialu

Ip bedzie podane na glownej stronie w odpowiednim do tego dziale ' Ogloszenia '

*NABÓR

Otworzylismy nabory na moderatorów, Sedziow oraz Hosterow, nabory sie zakoncza, gdy sklad bedzie pelny, wiec mozecie smialo pisac podania u nas, gdyz rozpatrzenie nie trwa dluzej niz 5 godzin.

Wiek minimalny to jest 15+, gdyz nie chcemy sie borykac z problemami

z kontaktem itp.

*Krotki Regulamin

1. Zakaz wyzywania sie podczas meczy, poniewaz grozi to przegrana przeciwnika, przeciwnej druzyny i powoduje utrate 3 punktow, gdy sytuacja sie powtorzy zespol zostaje zawieszony

2. Zasady siatkowki w grze sa takie same jak w realnym zyciu.

3.Mila Atmosfera, nieprzestrzeganie tego grozi banem na forum i dyskwalifikacja

Link na Forum: Na pw, gdyz nie mozna tu tego podawac

Kontakt :

Skype - Like Zuoo

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...