Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana klasy

miś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, mam pytanie dotyczace klas samochodów tzn jak moge zmienic dany samochod z klasy na klase mam na mysli samochod z klasy A na klase S i czym one sie roznia? i kolejna rzecz widzialem na forum ludzie pisali o jakichs setach - czym one sa?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

peter jezeli mam auto porshe gt3 rs i chce je zrobic na klase S gdyz zadnego samochodu z tej klasy nie da sie kupic za walute w grze to jest taka mozliwosc? i jeszcze chcialem sie dowiedziec na temat Kart umiejetnosci-które sa najlepsze i czy da sie je kupić czy tylko dropic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

peter jezeli mam auto porshe gt3 rs i chce je zrobic na klase S gdyz zadnego samochodu z tej klasy nie da sie kupic za walute w grze to jest taka mozliwosc? i jeszcze chcialem sie dowiedziec na temat Kart umiejetnosci-które sa najlepsze i czy da sie je kupić czy tylko dropic?

Aby auto do wyższej klasy,wsadzaj do niego części.Najedz na symbol klasy,np. literkę A i ci wyskoczy w jakich overalach są granice klas.

Karty kupujesz w kryjówce,warto tylko te za 60k.

Opublikowano

i które karty um. sie opłaca wkładać?

Umiejętności do wozów trzeba dostosować do tego, do czego dany samochód ma służyć, czy ma być zrobiony pod wyścigi/ucieczki/dragi.

W sklepie są tylko 1 gwiazdkowe umiejętności, lepsze można zdobyć m. in. z kart za 60k IGC, czasami można stamtąd wylosować jakąś 2-3 gwiazdkową umiejętność.

Można je wygrać z kart po zawodach, za zbieranie diamentów i kupić pakiety za IGC/SB.

Opublikowano

Czyli w skrócie:

Klasy dostępne w grze: E,D,C,B,A,S

E-najniższa - samochody najwolniejsze

S-najwyższa - super samochody

Aby podnieść klasę samochodu wystarczy włożyć w niego części tuningowe: Krójówka>Tuning>Salon Tuningowy

Są części lepsze lub gorsze, zwyczajne które możemy kupić są jednogwiazdkowe, a najlepsze są to części ultra **** - które najbardziej wpływają na tuning samochodu i najlepiej poprawiają osiągi.

Każda część poprawia prędkość maksymalną i przyśpieszenie samochodu, w większości aut także prowadzenie, ale nie w każdym.

Jeżeli stuningujesz auto i będzie mu brakowało jednego pkt do następnej klasy, zostanie w niej wymaksowany i będzie w domyśle jednym z najlepszych wozów danego modelu w danej klasie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...