Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odnośnie "Bol'a" Czyli Bot Of Legends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram dość długo już w league of legends ale powoli zaczyna mi sie nudzić i postanowiłem tu zajrzeć, i mam następujące pytanka:

1) czy jeśli są te "skrypty" na afkowanie to gracze z drużyny jak wyślą na mnie reporta to moge dostać za to bananika na jakiś czas ? czy może oni będą jakoś widzieli że byłem ciagle w grze i po prostu zignorują te zgłoszenia na mnie ?

2) czy w jakimś (nawet najmniejszym) stopniu ten bot jest wykrywalny ? moge za to dostać banana ?

wszystkie pomocne odpowiedzi będą nagrodzone :)

peind.png

Opublikowano

1.Jeśli cały Twój team oraz kilka z enemy Cię zreportują to możesz mieć ban'a.

2.Banują za bol'a,ale jest strasznie ciężko to wykryć czy go używasz.

Opublikowano

bardzo dziękuje za odpowiedz, ale czekając na odpowiedz nasunęło mi się kolejne pytanie tym razem odnośnie skryptów do tego bota w mianowicie:

możecie mi podać jakieś przykłady zastosowań skryptów bo w bocie widze że są również skrypty "Other" oprócz tych "Champion", może ktoś mi powiedziec co mogą robić te dodatkowe skrypty ale też i te główne, to tej pory widziałem skrypty na combo więc zgaduje że postać sama wali z wybranych przez skrypt skilli :)

peind.png

Opublikowano

bardzo dziękuje za odpowiedz, ale czekając na odpowiedz nasunęło mi się kolejne pytanie tym razem odnośnie skryptów do tego bota w mianowicie:

możecie mi podać jakieś przykłady zastosowań skryptów bo w bocie widze że są również skrypty "Other" oprócz tych "Champion", może ktoś mi powiedziec co mogą robić te dodatkowe skrypty ale też i te główne, to tej pory widziałem skrypty na combo więc zgaduje że postać sama wali z wybranych przez skrypt skilli :)

np: pokazuje ci czas odrodzenia campow w jungli

­

Opublikowano

Na championy jest jeszcze automatyczne last hitowanie,są jeszcze zoom hacki i skin(VIP).

Opublikowano

jest jakis skrypt na to żebym naprzykład zostawił lola włączonego na nocke, on by sam jakby "grał" albo chociaż afkował tak żeby nic nie podejrzewano ? chodzi mi o szybkie zarobienie :)

a może macie jakieś inne sposoby ?

peind.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...