Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.#] (Juz wystartowal) | Melina-Gier | Survival+Gildie | Autorskie skrypty | 20 slotów | Drop stone | Rekrutacja - wkrotce | #Bedzie ostra klepa# |

Locke®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pluginy i skrypty ukradzione z ProCrafters :> Mam dowody bo sam mam ich paczke wlasnie od tworcy tego postu :> Nie polecam serwa administracja nie ogar nawet mutacji nie maja...

Opublikowano

Kolego, po pierwsze ja nie udostępniałem żadnych skryptów. Ja o żadnym ProCrafters nie wiem, nawet tam nie grałem. Skrypty są pisane autorsko przeze mnie, albo zlecenie składałem moim znajomym.

Po drugie jesteś jakimś cwelem, bo mówisz, że administracja to nie ogar i nie ma mutacji... A rozmawiałeś z nami? Ciekawe, nawet nie przypominam sobie gracza o taki nicku. A jeżeli nadal sądzisz, że nie mamy mutacji zapraszam na TS: ts.themc.pl

29e0keg.jpg

>>CLICK<<

^

^

Opublikowano

Dziękujemy za pozytywną opinię. ;)

Dlatego są gildie za free żeby była klepa.:D

Spawn i pomysł na itemki na start należą do XTheZapalaX (Współwłaściciela) ;)

29e0keg.jpg

>>CLICK<<

^

^

Opublikowano

Hmmmm,serwer beznadzieja i tak wszystko kopiowane i poprzerabiane na swoje i jeszcze zle ;3 Siedze na ts juz 2h i nikogo nie ma,do tego jeszcze wbilem i jakis blad gimbusiarski insufficient client permissions (failed on i_client_max_channel_subscriptions)

Opublikowano

Sam jesteś beznadzieja, nie udzielaj się w tym temacie cwelu, nikt Cie o to nie prosi. Serwer nie jest od nikogo kopiowany, serwer powstaje na wzór moich serwerów których miałem, oraz od pomysłów naszych graczy.

Przy okazji: @ref

29e0keg.jpg

>>CLICK<<

^

^

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...