Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z MVS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam taki problem z MVS mianowicie chodzi mi o to że gdy pobiore mvs 2013 lub 2010 obojętnie jaki to zawsze gdy nacisne F5 i program się Debuguje to on się tak naprawde debuguje się w nieskończoność . Chodzi mi o to że moge czekać 2,3 h i cały czas będzie się to kółko kręciło i nigdy program się nie pokaże . Nawet nie moge nic tam nacisnąć . A pozatym jak wyłącze proces denv.exe to potem nie moge wyłączyć komputera bo cały czas zostaje na trwa wylogowanie . Dzieje się to zawsze po wyłączeniu tego procesu ;/ . Jak to rozwiązać ? help.

nostaleh.png
Opublikowano

Win 7 64 bit . Co mam jeszcze powiedzieć ? Chodzi mi o to że obojętnie jaki mvs pobiore to gdy chce zdebugować program to jest zero błędów ale on się cały czas debuguje, nic nie moge kliknąć ani zamknąć ani zatrzymać i normalnie wyłączyć mvs tylko jak wejde w menedżer i wyłącze proces denv.exe to i tak ten program który się debuguje cały czas wisi ale się nie pokazuje . I jak chce wyłączyć komputer po uprzednim wyłączeniu procesu przez menedżer to nawet nie chce się wyłączyć bo cały czas stoi na trwa wylogowywanie . Dzieje się tak tylko po wyłączeniu tego procesu ;/ .

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...