Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Popatrzcie co gogle napisało o paktofonice

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słucham pakofoniki i mam w dupie co reszta o tym myśli. Ale to jak dla mnie przesada : Magik, właściwie Piotr Łuszcz, znany również jako Mag Magik I, Psychotata, Neo i Zmazik – polski raper i producent muzyczny. Ukończył Technikum Elektromechaniczne przy Zespole Szkół Technicznych w Katowicach.

Ej no może najlepszym tatą nie był ale kurwa NEO ?! ZMAZIK ?! Jak dla mnie chamstwo !

Opublikowano

wpiszcie w gogle magik albo syn magika to wam wyskoczy po prawej stronie. Prawda że nie był super ojcem ale kurwa NEO popierdoliło ich ?! A wogóle to on udawał że ma schizofrenie bo nie chciał iśc do woja

Uczeń
Opublikowano

Paktofonika?A kto to jest?Teraz się słucha tu paka i snup doga.

2Paca i Snoop Dogga jak masz problem wymawiać jednych z najlepszych w swoim fachu :P

Możliwe że się pomylili :D

Opublikowano

2Paca i Snoop Dogga jak masz problem wymawiać jednych z najlepszych w swoim fachu :P

Możliwe że się pomylili :D

2Pac? DWAPAC się mówi kretynie

Co do Wikipedii (stąd google bierze definicje), ta strona jest perfekcyjna w slownikowych definicjach, ale jeśli chodzi o nowe rzeczy to słabo :p pisze np. że "Easter egg- przykładem Easter egga jest znalezienie HARMONIJKI grze stalker…" albo "john godson- ur. 245 p.n.e-2013 (2130 lat)"

Błędy im się zdarzają :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

widocznie go tak kiedyś zwali, a nawet jeśli nie to trochę dystansu, zachowujesz się jak mocher który usłyszał złe słowo o rydzyku

Opublikowano

Zacznijmy od tego że 2 Pacz i Snoup Dogg czy jak mu tam przy Mag Magiku się chowa

Magik reprezentował taki poziom jak teraz wszyscy raperzy razem wzięci, a nawet i lepszy.

Co do jego ksyw to nie zostały one wymyślone przez google tylko Magik naprawde miał takie ksywy

Polecam obejrzeć film " Jesteś Bogiem "

i przesłuchać płytę " Paktofonika- Kinematografia"

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Zacznijmy od tego że 2 Pacz i Snoup Dogg czy jak mu tam przy Mag Magiku się chowa

Magik reprezentował taki poziom jak teraz wszyscy raperzy razem wzięci, a nawet i lepszy.

Co do jego ksyw to nie zostały one wymyślone przez google tylko Magik naprawde miał takie ksywy

Polecam obejrzeć film " Jesteś Bogiem "

i przesłuchać płytę " Paktofonika- Kinematografia"

Najwidoczniej kiepsko u Ciebie z angielskim, skoro twierdzisz, że Magig > 2Pac/Snoop

Opublikowano

Jeb.ać Pfk , jest wiele lepszych raperów w PL . K44 bez Magika było o wiele lepsze .

Jak Magik był w k44 to grali psychorap..

Takie rymy i flow jakie nawijał Magik to mistrzostwo

Jakby Magik jeszcze żył to wyjebałby taką płyte że uszy by ci opadły

Posłuchaj sobie freestyle Magika synu

@ Magik miał takie ksywki ale rzadko kiedy ktoś tak do niego mówił

wszystcy nazywali go Magiem lub Magikiem bądź Mag Magikiem

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Pierwsza myśl po przeczytaniu posta autora - Wielki ból dupy gimba.
Otóż dlaczego? Ponieważ Magik sam się nazywał Zmazik. Nic nie jest napisane by go obrazić. To jego ksywki. =)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

a to sorry a kto sadzi ze magik to gowno to niech obejrzy film i przeczyta ksiaske a nie pieprzy farmazony. Tych 2 typa w k44 to sie chowalo przy magiku. Na 1 plyte snuba duga to by wydawal z 3 . On mial talent do rymow. A jak uwazacie ze on mial schize i dlatego skoczyl to sie jebnij w leb i poczytaj posluchaj i ogl.

sorry ze bez edita i orto ale pisze z malo zawansowanej komy

Opublikowano

@Multiman widziałem film, nadal nie rozumiem fenomenu tego całego magika. Wszyscy się tym jarali więc zobaczyłem ten film, nadal nie rozumiem tych wszystkich, którzy nagle zaczęli go wychwalać.

Opublikowano

zwykły zaćpany pojebus, fenomen jego jest taki że palił jointy, zdradzał dziewuche i coś tam bełkotał - to obecnej młodzieży imponuję więc się w nim zakochali. To jest cały jego fenomen nic poza tym.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...