Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przechwytywanie hasła

Tunderek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Od pewnego czasu dzielę laptopa z bratem, i siostrą, i potrzebuje coś co przechwyci mi hasła z przeglądarek, nie pytajcie po co :D

więc mam teraz sticky password, ale jak chcę zalogować się na jakąś strone to najpierw wyskakuje informacja co ma zrobić, zapisać hasło, czy nigdy do tej witryny, i czy można zmienić gdzieś aby automatyczne zapisywało bez pytania ??

a jak nie można to podajcie nazwę jakiego programiku, który zapisuje hasła LOKALNIE, bez pytania..

Pozdrawiam

Opublikowano

zrób podkładkę
Przydać się może
Serwer www
znajomość HTML CSS i JS (w celu podrobienia oryginalnej strony)
znajomość PHP aby obrobić żądanie wewnątrz
edycja pliku hosts aby zamiast portalu łączyło się z komputerem lokalnym

zasadniczo musisz robić atak MIM
czyli: Twoja siostra czy tam brat wpisuje w przeglądarkę www.fajna_strona.pl
Przeglądarka łączy się z lokalnym serwerem www on po http przedstawia się i staje się pośrednikiem.

Można oczywiście postawić też proxy ale tu są jaja takie że MIM w przypadku https wyskoczy wielkim komunikatem o tym że klucze sie nie zgadzają.

Inna opcja to podsłuch klawiatury też skuteczne sie wydaje.

Opublikowano

To jest forum o cheatach. Nie będziemy pomagać zdobywać danych osobowych innych osób.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...