Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Adminem,Technikiem

DooMan123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zainteresowanych moim postem tak jak w temacie zostanę Adminem,Technikiem !

Oczekuję:

- Dobrej maszyny Dedykowanej 30-50GB Ram.

- Nie zrezygnowania po tygodniu.

- Pełny dostęp do serwera.

- Team +15.

- Trochę poczucia humoru.

- Ts3 + Forum.

- Reklam na yt i nie tylko.

Można ustalić przy bez pośredniej rozmowie !

Oferuję:

-100% z ItemShop.

- Łatwy i miły kontakt skype,ts,gg.

- Pracowitość i zaangażowanie.

- Bardzo dobrą,długą i owocną współpracę.

Coś o mnie:

Mam na imię Dominik mam 15 lat.Interesuję się sportem i grami komputerowymi.Gram w minecrafta od samego początku czyli od wersji 1.2 Alpha,znam go niemal na wylot :).Od dłuższego czasu pragnę stworzyć serwer minecraft.

Umiejętności doświadczenie: Kilka serwerów bukkit, Właściciel na serwerze 1000 slotowym ,Właściciel serera 150 slotowego,Admin na serwerze 512 slotów,Moderator na serwerze 500 slotowym i kilka razy admin na serwerach 20-50 slotowych. Umiem konfigurować większości wszystkie pluginy znam ich komendy, umiem dosyć ładnie budować,jestem kulturalny,ogarnięty,miły,piszę poprawnie po polsku,kreatywny a przydzielone mi obowiązki wykonuję rzetelnie i zaangażowaniem.

Piszcie na Pw tutaj odpisuję

Info dla moderatorów forum nie usuwajcie tego tematu,gdyż nie wiedziałem gdzie go napisać.Najwyżej przenieście go :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...