Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zmiana internetu

Lionwoj

Pytanie

Opublikowano

Witajcie

Od pewnego czasu posiadam miejscową radiówkę ale w ostatnim czasie internet niemal nie chodzi więc chce zmienić go na Cyfrowy Polsat( taniej za TV), nie mam możliwości założenia internetu z kabla. Na ss jest przykładowy wolny dzień(dłużej na komputerze, granie multi itp.)

2rhwgp1.jpg

I czy ten pakiet by starczył na cały miesiąc użytkowania? (20GB)

http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/internet/oferta-internet.cp?packageName=pakiet-23&cpClient=true

-jeśli nie można dawać takich linków to proszę usunąć.

Proszę o w miarę sensowną wypowiedz ponieważ jutro ma zamiar jechać po ten internet z CP.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś zostałem posiadaczem CP:D

Internet w chwili obecnej osiaga ok 7mb pobierania 45 pingu i 0.2wysyłania.

I teraz pytanie im więcej na 0dbm to lepiej czy gorzej? w sensie że lepiej -30dbm czy np -50dbm?

Opublikowano

Miej świadomość że filmiki typu YT wgl. co kolwiek jaki kolwiek filmik będzie zżerał od groma twojego neta.

Lepiej by było spytać się o ile droższy jest unlimited. Tak wgl. 20GB styknie dla 1 gracza który nie siedzi 3-4h dziennie na yt.

Pamiętaj że 20GB to nie tak dużo, radator ma 15 i jak z nim pisałem często dokupuje więcej.

PS. moge Ci dać przykład na mnie, przeciętnie dziennie przed PC siedze 4h, i zużywam koło 35-40GB miesięcznie. Do tego dochodzą moi rodzice którzy korzystają z yt dość często bądź pobierają muzyke z torrentów. Na str. wyszło że oni biorą koło 20GB. No i tyg. schodzi 1gb na 3 telefony podłączone pod Wi-fi.

graphic.png
Opublikowano

Dziennie gram ok. 5-6h w wot`a( w weekendy trochę dłużej), na co dzień przeglądam demoty, mistrze, mpc i niekiedy YT 0.5h+od czasu do czasu film ok 1h. Ogólnie to więcej spedzam czasu przed wot`em niż YT+ w między czasie jakieś demoty itp. Czy to przeglądanie stron bez limitu działa jak trzeba? I czy na mój styl wystarczy? To ze ss to ok. 460mb za 12h? Czy jest jakis licznik transferu w tym CP?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...