Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ranked

xxziomxx16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoje MMR musi być niskie,np. jak mając 0 pkt.,dostajesz za mecz po 25 pkt, a tracisz -15 pkt. to spadniesz po 3/4 rankedach a jak np. dostajesz +20 ,tracisz -20 to spadniesz po 1/2 rankedach,z kolei jak zyskujesz +15,a tracisz -25 to spadniesz od razu.

Opublikowano

Twoje MMR musi być niskie,np. jak mając 0 pkt.,dostajesz za mecz po 25 pkt, a tracisz -15 pkt. to spadniesz po 3/4 rankedach a jak np. dostajesz +20 ,tracisz -20 to spadniesz po 1/2 rankedach,z kolei jak zyskujesz +15,a tracisz -25 to spadniesz od razu.

Wcale nie bo na starym koncie miałem bardzo niskie MMR ( grać się nie dało to nowe założyłem ) i spadłem po 4 przegranych rankedach .

Sam nie wiem jak to działa, ale lepiej nie sprawdzać :]

Opublikowano

Wcale nie bo na starym koncie miałem bardzo niskie MMR ( grać się nie dało to nowe założyłem ) i spadłem po 4 przegranych rankedach .

Sam nie wiem jak to działa, ale lepiej nie sprawdzać :]

Czyli dostawałeś po -25 a zyskiwałeś po +15 to spadłeś po 4 lose ? Brąz ? Nawet nie,jest to wg. mnie niemożliwe,ponieważ mam za dużo kolegów którzy spadają za 1 razem mając niskie MMR.Do tego miałem przypadek że mój kolega spadł dopiero po 5 rankedzie,ale to z bardzo wysokim MMR.

Opublikowano

Ostatnio na nowym koncie od brąz 4 zaczalem wbijac silvera.. dostawalem po 20 lp za mecz.. normalne spoczko mmr troszke porazek duzo zwyciestw aktualnie mam w bronze 1 ... 2x porazki w nowej lidze zwyciestwo porazka i teraz zwyciestwo ciagle po 4lp dostaje :) czy to sie unormuje czy po prostu slabe moge miec mmr ?

Opublikowano

Ja w bronz 1 dostawałem 9lp traciłem 4-5 choć z początku dostawałem po 20 traciłem 12 . Grałem duo z kolegą brąz IV mmr przez to mi spadło i dlatego tylko 9lp dostawałem spadłem po 2 porażkach dodam jeszcze że z moich obserwacji wynika iż aby spaść należy mieć 0lp i być ostatni w dywizji np na 22 graczy mamy 0lp i jesteśmy 20 to jeśli przegramy zostaniemy jeśli będziemy 22 i przegramy mając 0lp oczywiście spadamy jak narazie zawsze się sprawdzało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...