Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.# Avaterys #.

TCQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z tej strony jak się pewnie domyślacie Avaterys/Risen, mocno zdenerwowany Risen...

To już kolejna taka akcja, gdzie za nic dostaję bana o tajemniczym powodzie "Risen.". Ostatnio po konwersacji z Istnym Diabłem na GG otrzymałem informację, że Dektored banował mnie, ponieważ leciały w moją stronę oskarżenia dotyczące tego, że włamuję się na konta.
Nagrałem taki oto filmik, gdzie wszystko wyjaśniłem i myślałem, że sytuacja wyjaśniona:

http://www.youtube.com/watch?v=uTVTy9i0vtw

Niestety po raz kolejny otrzymuję takiego bana i jestem już naprawdę mega zdenerwowany, zszokowany, a zarazem jest mi przykro.

Myślałem, że sytuacja się wyjaśniła w związku z moją osobą, jednakże jest inaczej. Nie wiem co Tobą TCQ pokierowało, że nadałeś mi takiego bana, bo zawsze miałem Cię za opanowanego i inteligentnego człowieka, który nie banuje od tak. ;-) Poróżniliśmy się w pewnej kwestii, z mojej strony padło swego czasu parę niecenzuralnych słów, ale było to poza forum, poza tym w afekcie, pod wpływem mocnych nerwów, których nie potrafiłem opanować, bo jeżeli ktoś mnie zdenerwuje reaguję tak a nie inaczej.

Proszę o kulturalne wyjaśnienie mi o co chodzi z kolejnym takim banem po prostu z dupy. Jeżeli ktokolwiek z ekipy MPCforum, a w szczególności Ty TCQ podasz żelazny argument, a może inaczej - moment, w którym złamałem regulamin na tym koncie, to wyloguję się i już nigdy tu nie wrócę.

Już mam serdecznie dosyć wiecznych banów nie wiadomo za co, czy też mówienie za moimi plecami nieprawdy i liczę, że w końcu cała sprawa się wyjaśni.

Ciebie TCQ jeszcze raz przepraszam za moje poprzednie wiadomości z komunikatora "Skype", zrobiłem to pod wpływem nerwów, sorry ziomek. ;)
Tymczasem czekam na wyjaśnienia.

Z wyrazami szacunku,

Michał/Avaterys.

Admin Cienia
Opublikowano

ponieważ leciały w moją stronę oskarżenia dotyczące tego, że włamuję się na konta

M.in. na takiej podstawie zbanowałem to konto.

1294477714-U1.png

Opublikowano

TCQ: Wszystko zostało wyjaśnione w filmiku, który Ci podesłałem.

Sprawa miała zostać sprawdzona przez administrację i chyba została, przynajmniej z tego co mi wiadomo, bo Kacki został zdegradowany, co też jest troszkę absurdem, ale nie mieszam się w wewnętrzne sprawy forum.

Oskarżenia były całkowicie bezpodstawne i ponawiam to, o czym wspomniałem w filmie: Jeśli znajdziecie jakiekolwiek powiązanie, logowanie na konto kogoś, kto skarżył się na takowe włamanie na konto, to oferuję każdemu 1000ZŁ przelew na konto i odtańczę striptiz na SKYPE.

Do włamania na konto przyznał się Visox., czyli osoba, która podszywała się pode mnie. Na dowód tego moja konwersacja z Kackim, który oskarżał mnie o włamanie na jego konto:

IQfSU8e.png

vlBf1xP.png

Jestem pewien, że Kacki również potwierdzi moją wersję, ponieważ wyjaśniliśmy to sobie. Zaraz padnie oskarżenie, że na inne konta mogłeś się włamywać, dlatego tak jak wspomniałem w filmiku jeśli znajdziecie logowanie na jakiekolwiek inne konto niż moje (oprócz BlackZeroThree które otrzymałem od kolegi), to oferuję 1000ZŁ nagrody i wspominany striptiz.

Tyle ode mnie.

Admin Cienia
Opublikowano

Rozmawiałem w Twojej sprawie z Makinem, niestety ban zostaje. Dodatkowo jest duża liczba multikont z tego adresu.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...