Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kim grać

czosnek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam maga 85 lvl, łucznika tylko 43, ale musze powiedzieć że łucznikiem gra mi się dużo fajniej solo, ale gdy znudzi się bicie mobów to na glacku dużo nie nawojujesz, a mag na glacku daje tony zabawy, więc masz wybór super pve i średnie pvp - łucznik, super pvp i bardzo dobre ale nudne pve - mag. Z tego co masz grałbym magiem, poszukaj fam na lod, bo gra samemu szybko się nudzi.

Opublikowano

Tak jak Endziu napisał jeśli wolisz postać tak pod expa to bierz łucznika a jak wolisz chodzić na glace to bierz maga .

Łucznika na glace nie polecam chociażby na zwiadzie bo nie ma żadnych aoe.

nostaleh.png
Opublikowano

Właściwie Pan Tyranuss ma rację poszukiwacz jest dobry bo kasy nie tracisz na niego xD, ale ja polecam Tobie maga bo łuk szybko się nudzi : )

Opublikowano

Jak mozna lucznika na glace nie polecac?

Widzialem kilku lucznikow na s1, co mieli 2k zabic i po 100 dedow..

a magow np. 500 kill i 100 dedow

wiec moim zdaniem lucznikw wygodny i dobry we wszystkim... mialem maga wbilem 60lvl i sie znudzil

Opublikowano

Ja zaczynałem łukiem który ma teraz 56 lvl i zaczołem tak o se grać magiem.Tera ten mag ma 50 lvl i bardzo fajnie się gra. Więc polecam ci grać Magiem. Powodzenia! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...