Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za MK Jogo?

DaroPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Czy zmieniło się coś w kwestii banów za MK Jogo? Dalej można go używać bez obaw? I czy jest pewność, że w przyszłości nie bedzie za niego bana?

Opublikowano

Jezu programy które nie ingeruję się w pliki gry nie mogą zostać zbanowane, no tak RIOT pisał, więc nawet bana Ci nie da. Co z tego że znasz timery, jak inni lepsi gracze też je znają perfekcyjnie a skiny widzisz tylko i wyłącznie Ty.

Opublikowano

ostatnio jak używałem tych timerów to jakiś koleś powiedział że nie wolno mieć tych timerów ale nie zreportuje mnie :D jak zrobić żebym widział timery ale inni z mojej drużyny tego nie widzieli ?

Opublikowano

ostatnio jak używałem tych timerów to jakiś koleś powiedział że nie wolno mieć tych timerów ale nie zreportuje mnie :D jak zrobić żebym widział timery ale inni z mojej drużyny tego nie widzieli ?

Odznacz wszystko z Crometro oraz Mensagen Ripida i nie będzie Ci pisało na chacie nic.

Opublikowano

Jak cie kolesie będą reportować za to to bana załapiesz lul proste. Nie wiem na chuja ci takie gówna, które jak wszyscy twierdzą nic nie pomagają :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Najlepiej jest liczyć samemu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...