Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusje] Dreikon.pl

GordOnix ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
rm0fkd.jpg

Witajcie, w tym temacie chciałbym podyskutować troszkę o serwerze Dreikon.pl. Jak dla mnie jest to jeden z lepszych

serwerów Easy na Polskim Rynku. Serwer jest bardzo stabilny, gra naprawdę sporo osób, oraz dużo się dzieje,

m.in dlatego, że ostatnio został wprowadzony update z nowym poziomem, epikami oraz dungeonami, również w tej chwili

odbywa się świąteczny event, na którym możemy się szybko wybić i dobrze zarobić, ponieważ lecą wszystkie ulepszacze

oraz unikaty, które zdobędziemy tylko i wyłącznie na eventach. Administracja również jest bardzo godna uwagi, widać

że chłopaki się starają i bardzo im zależy na owym projekcie, do tego jak mamy jakikolwiek problem, możemy iść z nim

na ts3, praktycznie są 24/h, sam ostatnio miałem dany problem, ponieważ zostałem okradziony, lecz po godzinie wszystko

odzyskałem, ponieważ Azoom sprawdził logi i oddał mi wszystko co zostało okradzione z mojego konta. A wy jakie macie

zdanie na temat serwera ? Dyskutujcie ; )

Link Do strony :

Link do Rejestracji :

http://dreikon.pl/rejestracja

Link do Prezentacji :

Dużo osób się pyta ile na serwerze gra ludzi, więc postanowiłem zrobić screeny z Miast. Już nie wspominając o miejscach m.in Av1, Pustynia czy tam w innych miejscach gdzie gracze urządzają mistrzostwa PVP czy tam walki między gildiami.

SS #1 http://i.imgur.com/7mZt1NF.jpg

SS #2 http://imgur.com/BBIB8ml

SS #3 http://i.imgur.com/vCxPNed.jpg

SS #4 http://imgur.com/Y0FGxy6

Polecam.

xD 

Opublikowano

dla ciebie jest najlepszy bo dostajesz itemy od administracji

NIE POLECAM GM SIEDZI NA KANALACH ZE ZWYKLYMI GRACZAMI I BANUJE BEZPODSTAWNIE OSOBY!!! ZNAJOMOSCI NA TYM SERWERZE TO PODSTAWA

Opublikowano

NIE POLECAM GM SIEDZI NA KANALACH ZE ZWYKLYMI GRACZAMI I BANUJE BEZPODSTAWNIE OSOBY!!! ZNAJOMOSCI NA TYM SERWERZE TO PODSTAWA

Ty chłopcze jesteś nie poważny, jakim prawem oskarżasz mnie bez dowodów ? Kontakt z administracją, mam taki sam jak ty i inni gracze, w każdej chwili możesz wejść na ts3 i pogadać, więc na przyszłość jeżeli będziesz kogoś oskarżał to przyjdź z dowodami, bo takie bezpodstawne pisanie na mój temat, pokazuje jakim jesteś debilem. Dziękuje i Pozdrawiam.
Zapraszam na Serwer ; )

xD 

Opublikowano

dobrze mówi

jak dostaniesz np. bana za hacki to nagrywasz film na yt z gameplayem i masz konto odblokowane :)

brakuje jakiegoś ulepszacza ?

idziesz na TS do ktoregos z administratorów i juz masz

oczywiście za to wszystko trzeba lizać dupe administracji bo za darmo nic nie ma :D

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Jak Dreikon to serwer layosa

tego co robił Emperiusa / Vertie ( która ja też robiłem ) - Na Verti dawał itemy swojego młodszemu bratu więc pewnie tutaj jest tak samo.

Nie polecam .

0bFkqdJ.png

Opublikowano

tego co robił Emperiusa / Vertie ( która ja też robiłem ) - Na Verti dawał itemy swojego młodszemu bratu więc pewnie tutaj jest tak samo.

Nie polecam .

Następnie bezpodstawne zdanie na temat serwera, po pierwsze kto to jest ten cały Layos ? przecież dreikona tworzą dwie osoby, True - sponsor, Azoom - Technik. Ja gram od początku tego serwera, i jeszcze z navi się nie spotkałem, a jeżeli jest to pokaż dowody, bo jak na razie to topowe wymysły gimbusów.

xD 

Opublikowano

Ten serwer miał się nazywać Calvariam.pl ... LayoS-a znałem z Emperiusa i prosił mnie żebym testował mu Calvariam-a. Daj mi tam passy do konta azoom / haslo : layos . Potem Averios się mnie spytał czy znam dobrego technika no to wziąłem Layosa i tak powstała Vertia.. Jak skończył pliki na vertie to robił znowu tego Calvariam-a z Azoomem... Jednak gdy vertia padła to podejrzenia padły na Layosa. Powiedziałem że rozjebie mu calvariama za to że on rozjebał vertie. Dlatego serwer nazywa się Dreikon.

Zresztą spytaj się tego Azooma czy zna takich ludzi jak Arsob / Arek / Layos / lub Grandiego.

Dowody postaram się jeszcze jakieś znaleźć , chociaż to było w chuj czasu temu. I nie czuje nawet powodu czemu miałbym coś komuś udowadniać. Kto będzie chciał to będzie grać na ich serwie i moje zdanie tego nie zmieni.

Tylko denerwuję mnie takie bezsensowne zakładanie tematu , który jest tylko reklama dla serwera i mydleniem ludziom oczu.

PS.

Tu jakieś stare logi z ts-a jak Azoom siedział z nami

2013-05-30 17:42:31.788793|INFO |VirtualServer | 1| client 'Azoom'(id:717) was added to channelgroup 'NIE MOZESZ MOWIC'(id:11) by client 'Averios'(id:33) in channel '╔═-• # [HA] SMN ROOM'(id:224)
2013-05-30 17:42:42.604272|INFO |VirtualServer | 1| client 'Azoom'(id:717) was added to channelgroup 'Guest'(id:8) by client 'Averios'(id:33) in channel '╔═-• # [HA] SMN ROOM'(id:224)

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Ten serwer miał się nazywać Calvariam.pl ... LayoS-a znałem z Emperiusa i prosił mnie żebym testował mu Calvariam-a. Daj mi tam passy do konta azoom / haslo : layos . Potem Averios się mnie spytał czy znam dobrego technika no to wziąłem Layosa i tak powstała Vertia.. Jak skończył pliki na vertie to robił znowu tego Calvariam-a z Azoomem... Jednak gdy vertia padła to podejrzenia padły na Layosa. Powiedziałem że rozjebie mu calvariama za to że on rozjebał vertie. Dlatego serwer nazywa się Dreikon.

Zresztą spytaj się tego Azooma czy zna takich ludzi jak Arsob / Arek / Layos / lub Grandiego.

Dowody postaram się jeszcze jakieś znaleźć , chociaż to było w chuj czasu temu. I nie czuje nawet powodu czemu miałbym coś komuś udowadniać. Kto będzie chciał to będzie grać na ich serwie i moje zdanie tego nie zmieni.

Tylko denerwuję mnie takie bezsensowne zakładanie tematu , który jest tylko reklama dla serwera i mydleniem ludziom oczu.

PS.

2013-05-30 17:42:31.788793|INFO |VirtualServer | 1| client 'Azoom'(id:717) was added to channelgroup 'NIE MOZESZ MOWIC'(id:11) by client 'Averios'(id:33) in channel '╔═-• # [HA] SMN ROOM'(id:224)
2013-05-30 17:42:42.604272|INFO |VirtualServer | 1| client 'Azoom'(id:717) was added to channelgroup 'Guest'(id:8) by client 'Averios'(id:33) in channel '╔═-• # [HA] SMN ROOM'(id:224)

Przykro mi, ale to co tu piszesz nie do końca jest prawdą. Owszem, Lolek = LayoS = technik Emperiusa/Vertii, znam Arsoba, Arkadiusza, Grandiago (z tym ostatnim nie mam już kontaktu), ale z Karolem (LayoS'em) nie miałem robić żadnego Calvariam'a i Dreikon nie jest projektem Lolka. Ostatnim naszym wspólnym serwerem był Emperius, w jego pozostałych serwerach nawet nie byłem GM. Na Dreikonie jest tylko pomocnikiem, pliki są moje (jeśli można to tak nazwać) i to ja jestem współwłaścicielem razem z True.

Jeśli ktoś na Dreikonie dostał ekwipunek to proszę nick i dowody.

Dodatkowo Twoje logi nie znaczą nic (tą rangę mogłeś dostać choćby za wrzaski itd.) + Dreikon wystartował we wrześniu, a tutaj jest maj.

Bagadyr dowody, dowody, dowody ...

W internecie każdy może napisać co chce ;)

Pozdrawiam

Azoom

pIOuQ29.png

Opublikowano

PS.

Nie polecam .

Oczywiście skoro Azoom się wypowiedział,to i True nie może zabraknąć :)

Krótko i na temat:

Skoro wszyscy rzucacie słowami że ktoś ma ekwipunek od Administracji czekamy na konkretne dowody,bo sobie nie mamy nic do zarzucenia z powodu iż nikomu nigdy nie dawaliśmy takowego eq czy żadnych ulepszaczy.

Gordonixa tak na prawdę kojarzę tylko z pod prezentacji Dreikona że często się udziela w niej.

Nikt na naszym serwerze niema żadnych "super uprawnień" jak tu nie którzy piszą a skoro ma ktoś inne teorie spiskowe to jeszcze raz DOWODY DOWODY DOWODY.....

Pozdrawiam!

[HA]True

PS:KOCHAM CIE AZOOM <3 69

Opublikowano

Przykro mi, ale to co tu piszesz nie do końca jest prawdą. Owszem, Lolek = LayoS = technik Emperiusa/Vertii, znam Arsoba, Arkadiusza, Grandiago (z tym ostatnim nie mam już kontaktu), ale z Karolem (LayoS'em) nie miałem robić żadnego Calvariam'a i Dreikon nie jest projektem Lolka. Ostatnim naszym wspólnym serwerem był Emperius, w jego pozostałych serwerach nawet nie byłem GM. Na Dreikonie jest tylko pomocnikiem, pliki są moje (jeśli można to tak nazwać) i to ja jestem współwłaścicielem razem z True.

Jeśli ktoś na Dreikonie dostał ekwipunek to proszę nick i dowody.

Dodatkowo Twoje logi nie znaczą nic (tą rangę mogłeś dostać choćby za wrzaski itd.) + Dreikon wystartował we wrześniu, a tutaj jest maj.

Bagadyr dowody, dowody, dowody ...

W internecie każdy może napisać co chce ;)

Pozdrawiam

Azoom

Azoom to był tylko dowód ze siedziałeś z nami na Verti na tsie bo layos Cię zaprosił.. Nie było Calvariam-a ?

Może to i nie wiele , ale jak już powiedziałem nie czuje potrzeby czegoś tutaj udowadniać to nic nie zmieni.
Ciebie Azoom nawet nie znam i nie chce Ci burdelu robić no ale nie będę kryć prawdy, ale nadal myślę ze Karol macza palce w tym serwerze po Verti nawet GG zmienił. I się ukrywa więc by mnie to nie zdziwiło. :) A dobrze wiem że on za pieniądze to by sprzedał */* bo do mnie się pruł jak mi dawał IMPLEMENTOR-a że logi będzie patrzeć a sam bratu eq dawał + yangi... No ale nie wiem po co to piszę bo to nie ma znaczenia.
Pozdrawiam , i powodzenia z serwerem.

0bFkqdJ.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Azoom to był tylko dowód ze siedziałeś z nami na Verti na tsie bo layos Cię zaprosił.. Nie było Calvariam-a ?

http://scr.hu/0doo/cg108

http://scr.hu/0doo/jp6nj
Może to i nie wiele , ale jak już powiedziałem nie czuje potrzeby czegoś tutaj udowadniać to nic nie zmieni.
Ciebie Azoom nawet nie znam i nie chce Ci burdelu robić no ale nie będę kryć prawdy, ale nadal myślę ze Karol macza palce w tym serwerze po Verti nawet GG zmienił. I się ukrywa więc by mnie to nie zdziwiło. :) A dobrze wiem że on za pieniądze to by sprzedał */* bo do mnie się pruł jak mi dawał IMPLEMENTOR-a że logi będzie patrzeć a sam bratu eq dawał + yangi... No ale nie wiem po co to piszę bo to nie ma znaczenia.
Pozdrawiam , i powodzenia z serwerem.

No właśnie mówisz tutaj o Lolku i jego przeszłości, a jak wiadomo on jest tylko normalnym GM, który w ogóle nie wchodzi na Dreikona, ponieważ z tego co mi wiadomo pracuję nad własnym projektem. Więc Panie Siwy twoje argumenty nie mają nic wspólnego z tym serwerem.

xD 

Pomocnik
Opublikowano

DOMIK- po kilkanascie broni na kazda klase, 4 postaci zrobione na maxa.

Do tego chwalil sie sm ktore mial na dreikon, mowie co wiem.

Zbedne komentarze zostawcie sobie w kieszeni.

Opublikowano

DOMIK- po kilkanascie broni na kazda klase, 4 postaci zrobione na maxa.

Do tego chwalil sie sm ktore mial na dreikon, mowie co wiem.

Zbedne komentarze zostawcie sobie w kieszeni.

No właśnie, powiedzieć też mogę że mam 10 postaci, milion broni, 2kkk SM a w rzeczywiści tego nie mam.

xD 

Opublikowano

Aktualizacja :

Dużo osób się pyta ile na serwerze gra ludzi, więc postanowiłem zrobić screeny z Miast. Już nie wspominając o miejscach m.in Av1, Pustynia czy tam w innych miejscach gdzie gracze urządzają mistrzostwa PVP czy tam walki między gildiami.

SS #1 http://i.imgur.com/7mZt1NF.jpg

SS #2 http://imgur.com/BBIB8ml

SS #3 http://i.imgur.com/vCxPNed.jpg

SS #4 http://imgur.com/Y0FGxy6

Dreikon.pl - Wojna Gildii : Insanity VS FightOrDie

Polecam.

xD 

Opublikowano

No właśnie, powiedzieć też mogę że mam 10 postaci, milion broni, 2kkk SM a w rzeczywiści tego nie mam.

Na każdym serwerze są osoby które są ustawione do końca gry, ten nie jest wyjątkiem ... :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Na każdym serwerze są osoby które są ustawione do końca gry, ten nie jest wyjątkiem ... :)

Pokaż mi te osoby na Dreikonie ;)

Pozdrawiam

Azoom

pIOuQ29.png

Opublikowano

ja tam grałem jak był max 145 lvl i było zajebisci3 wbiłem szamanem max i kosiłem, klasy są wyrównane i wg!

Polecam i myślę żeby nie dobić tam max'a

97885401236937515934.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

beka :D Jak jesteś taki i wolisz godzinami lizać dupę o jeden głupi ulepszacz, który możesz wydropić w ciagu max 10min to powodzenia :D Ja na ich miejscu (jeżeli taka sytuacja istnieje, w co oczywiście wątpię) też dla świętego spokoju bym dał :D

Serwer jak najbardziej polecam. Naprawdę warto wbić i zagrać. Bez IS b.łatwo się wybić, wystarczy trochę posiedzieć (jak na każdym serwerze :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...