Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić zamiast grania

xQuazz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od kilku lat prawie cały czas gram na kompie. Chciałbym zwalczyć ten nałóg, jednak nie mam pojęcia co robić zamiast gry. Nie mówcie żebym znalazł jakieś hobby bo mam (trenuje sporty walki) ale to tylko 2 razy w tyg. po 2 godziny, a co dalej? Normalnie wracałem do domu z szkoły i włączałem kompa lecz teraz gdy chce go odstawić nie mam zupełnie pomysłu co zrobić z czasem.

Jakieś podpowiedzi? A co wy robicie w wolnym czasie, jak wygląda wasz dzień?

Uczeń
Opublikowano

Idź na dwór pobiegaj pograj w kosza może ... no nie wiem możesz też czytać książki albo spać :D

Opublikowano

Fapie jak kazdy

Czytać nie lubie, spie nawet za duzo

Biegac ile mozna? To samo z gra w kosza, wiecej jak 2h i sie nudzi

Opublikowano

O god... Nie możesz sobie zorganizować czasu ? Wyjdź ze znajomymi, znajdź dziewczynę, rób sobie wycieczki po okolicy (piesze czy też rowerowe)... jest wiele ciekawych rzeczy do robienia oprócz grania na kompie.

Opublikowano

@saaq

Ile mozna chodzic po os.

Dziewczyny nie mam

Ze znajomymi ile mozna byc? Po pewnym czasie kuz nie wiemy co mamy ze sobą zrobić

Opublikowano

Nie umiem rysowac ^^

A co wy np robicie gdy idziecie na pole?

ORAM

No właśnie o to chodzi. Przecież nikt tak od razu rysować nie umie. Ćwiczyć trzeba. Też nie umiem, ale mam zamiar się nauczyć bo to bardzo fajna sprawa ;)

3t6EGVz.png

Opublikowano

Ta dzisiejsza młodzież to ma problemy... (wyczuwam trolla)

Rób po prostu co lubisz, co sprawia Ci przyjemność. Co to jest, ja tego nie wiem - Ty to powinieneś lepiej wiedzieć.

Opublikowano

Zadzwoń do przyjaciół, wyjdź na dwór. Jeździj na sankach. Pomysłów mnóstwo. Jeszcze jedno wyjście idź spać.

Widzisz śnieg za oknem ?

Polecam wziąć się za naukę

Opublikowano

Zadzwoń do przyjaciół, wyjdź na dwór. Jeździj na sankach. Pomysłów mnóstwo. Jeszcze jedno wyjście idź spać.

jeździć na sankach u cb pada śnieg bo u mnie nie ;(

zacznij medytować lub uprawiać jogę ;d

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

@saaq

Ile mozna chodzic po os.

Dziewczyny nie mam

Ze znajomymi ile mozna byc? Po pewnym czasie kuz nie wiemy co mamy ze sobą zrobić

To widocznie znajomych masz slabych. Z prawdziwymi kolegami zawsze jest cos co mozna porobic! ;)

No właśnie... Ja porą letnią wychodząc z domu około 12-stej wracałem po 22 padnięty na twarz. Na prawdę jest wieeele zajęć, trzeba tylko wykazać chęć !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...