Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Odnośnie nowego BF3

Maximus1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chcę kupić BF3 lecz boję się. A czego? aktualizacji / patchów. Internet mam tak *ujowy że nie wiem czy kupować BFa :f poczytałem i wychodzi na to że aktualizacje mają razem ok 9 gb i mam takie pytanko czy jak bym kupił i zainstalował to czy mógłbym już grać? nie ściągać żadnych łatek pachów aktualizacji itd?

Proszę o szybką odpowiedź :)

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

Jakiś patch dawno już był. Ważył chyba 6gb jeśli dobrze pamiętam. Teraz wygląda to jakby ea przestała 'opiekować się' bf3.

Opublikowano

ale to ja muszę ściągać tego patcha? bo ja mam takiego neta że prędkość spada do 50 - 150kb/s -.- i z takim internetem to nawet na FB mi się nie chce wchodzić :D

Opublikowano

kurde :D a nie da się tego jakoś ominąć i zagrać?

I czy da się np. zatrzymać pobieranie przy 500 mb i wznowić następnego dnia ? Bo nie jestem zwolennikiem zostawiania komputerów na noc ;/ kiedyś miałem nie miłą sytuację z zostawionym komputerem w nocy

Opublikowano

Trochę boję się zostawiać komputer na noc bo kiedyś w lecie w nocy burza była i mi kartę graficzną i zasilacz spaliło. Wiem że w ziemie burz nie ma ale zima zima a tu kur** śniegu ni ma a więc różnie może być ;)

Opublikowano

To pobieraj z przerwami, ja tak robiłem:) Miałem słabego neta (chyba 2mb) i pobierało się dłuuuugo, ale po ostatniej przygodzie, gdy spaliłem cały zasilacz, wolę już nie ryzykować i zostawiać na noc. Tobie też to polecam :D

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...