Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xbox360 slim 4gb -opinie

p4blo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem kupić używanego slima 4 gb i oto moje pytanie proszę o opinie o xbox360 slimie jak czytałem to jedni mówią że dobry drudzy że szybko pada itp

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Slim jest mało awaryjny.

Awaryjne były pierwsze modele.

Wiem np Arcade posiadałem to gówno i padło po 2 tyg dostał rroda ;/ ale jak go się jebło ( że się tak wyrażę ) to nie miał xD

Najmniej awaryjna konsola..

Jak nie zależy Ci na przeróbce to kupuj :)

Nie ma takiej mowy ;) xbox360 i gta5 <3 to mi wystarczy na 1 rok xD

Aa i mam pytanko że by grać na xboxie na multi to ile c trzeba mieć neta ??

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak to ile neta? w sensie MB? Wystarczy ci 1mbps, moze lagowac ale coz... ;D

Najmniej awaryjna, ale 4gb to malo, bo zapis save, motywy, obrazki gracza, pliki temp ... to malo miejsca, GTA V bedzie potrzebowac wiecej wiec musisz miec PD skonfigurowanego pod x'a.

Opublikowano

Jak to ile neta? w sensie MB? Wystarczy ci 1mbps, moze lagowac ale coz... ;DNajmniej awaryjna, ale 4gb to malo, bo zapis save, motywy, obrazki gracza, pliki temp ... to malo miejsca, GTA V bedzie potrzebowac wiecej wiec musisz miec PD skonfigurowanego pod x'a.

Nie zgodz sie, ja grając w BF3 i mając założony leje(max 64kb/s) nie miałem żadnych

lagów. To samo w fifie 14.

graphic.png

Opublikowano

Nie zgodz sie, ja grając w BF3 i mając założony leje(max 64kb/s) nie miałem żadnych

lagów. To samo w fifie 14.

To jak mi net chodzi po 124-130 kb/s to będę miał duże lagi ?? i nie dowiedziałem sie czy warta kupic używanego slima 4gb ? bo tylko na to mnie stać

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To jak mi net chodzi po 124-130 kb/s to będę miał duże lagi ?? i nie dowiedziałem sie czy warta kupic używanego slima 4gb ? bo tylko na to mnie stać

Sprawdź Sobie przez speedtest:

http://www.speedtest.pl/

W grach ważny jest ping czym mniejszy tym lepiej

Opublikowano

A mam pytanie lepszy używany slim 4 gb 1 pad , wszystkie kable za 420 zl czy używany xbox360 elite 120 gb + 1 pad + 3 gry wszystkie kable ??? albo używany elit z LT+3.0 ??

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A mam pytanie lepszy używany slim 4 gb 1 pad , wszystkie kable za 420 zl czy używany xbox360 elite 120 gb + 1 pad + 3 gry wszystkie kable ??? albo używany elit z LT+3.0 ??

To zależy Ci w końcu na przeróbce czy nie ?

Opublikowano

To zależy Ci w końcu na przeróbce czy nie ?

No w sumie trochę tak i i własnie nw czy slima używanego 4 gb bez gier czy elite + LT3.0 z grami i 120gb dysk ale boje się o RRODA

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No to się dopytaj o płyty główne w konsolach oraz datę produkcji :)

No ale slim vs elite co wygrywa ???? jaka płyta jest najlepsza ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

ja mam slimke 4 gb od świąt grałem już w 5 gier i je przeszłem

gta 5

as black flag

as broterhood

sleeping doogs

battelfield 4

na online grałem bez problemu z internetem

320 mb

tylko ten dysk mały narazie wystarczy pozdrowienia przesyłam na nowy rok mam nadzieje że pomogłem

Opublikowano

Ostatnio na forum wlasnie pytałem się o tą konsolkę. Kupilem Xbox 360 Slim w wresji 4gb razem z kinectem. I jak narazie śmiga bez zarzutu, bez scin, lagow itp. Spokojnie mozesz brac ! A z tego co czytalem, to xbox 360 po wyjsciu jego zmiennika One, bedzie mial wsparcie jeszcze przez 2 lata, wiec na pewno pograsz jeszcze w nowe tytuły. Pozdrawiam !

316rfbqr.png

Opublikowano

Ostatnio na forum wlasnie pytałem się o tą konsolkę. Kupilem Xbox 360 Slim w wresji 4gb razem z kinectem. I jak narazie śmiga bez zarzutu, bez scin, lagow itp. Spokojnie mozesz brac ! A z tego co czytalem, to xbox 360 po wyjsciu jego zmiennika One, bedzie mial wsparcie jeszcze przez 2 lata, wiec na pewno pograsz jeszcze w nowe tytuły. Pozdrawiam !

Juz postanowiłem biore xboxa360 slim i mam pytanko można podłączyc xboxa do monitora od pc ?

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...