Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sylwester dla no-live'wów i samotników

TheKamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co roku na tym forum widać dużo postów w sylwestra. Świadczy to o tym, że nie robią nic konkretnego. Dla takich ludzi postanowiłem zrobić Event Life Network (a właściwie Event No-Life Network)

Wydarzenie to łączy ludzi siedzących przed kompem w sylwestra w formie głosowej. Czyli na teamspeak'u.

Mamy 30 slotowy serwer i kilka pokoi. Event oficialnie zaczyna się o 21:00 ale można wpaść wcześniej bo serwer będzie online cały czas.

Dodatkowo postawiłem chat bez rejestracji (na gotowym skrypcie) i będzie można tam rozmawiać w czasie rzeczywistym.

Więcej info + link do chatu i adres do ts'a:

https://docs.google.com/document/d/1za_Vr9ycZSCIHgl0hrdOjn8I7dSnLAbV5uohI51fufE

//edit

Ludzie ogarnijcie się. W sylwestra trzeba się bawić, a nie siedzieć w domu przed kompem.

Tak ale jest sporo ludzi którzy nie lubią natłoku ludzi i dla nich sylwester jest wkurzającym dniem. Ja dla nich coś robię by chociaż się nie nudzili.

Nawet samemu lepiej iść na dwór niż przed kompem xD

Sam wyjdę gdzieś ale nie na całą noc. Resztę czasu spędzę na ts'ie

Beka że zamiast nolife napisałeś nolive

Hehe ale fail

Uczeń
Opublikowano

Nawet samemu lepiej iść na dwór niż przed kompem xD

Na co czekasz?

Wypierdalaj w podskokach na dwór

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Uczeń
Opublikowano

dyyqp3.jpg

Jeśli poczułeś sie zhejtowany tym że wyraziłem opinie co do twojego głupiego posta to ładną patole musisz mieć wokół siebie

Pozdro spinaj dalej

Opublikowano

Jeśli poczułeś sie zhejtowany tym że wyraziłem opinie co do twojego głupiego posta to ładną patole musisz mieć wokół siebie

Pozdro spinaj dalej

Ja również wyrażam opinię ;]

Uczeń
Opublikowano

Ja również wyrażam opinię ;]

Twoja opinia mnie nie interesuje piss

(Pewnie odpiszesz nawzajem ale bedziesz mocny.)

Opublikowano

Twoja opinia mnie nie interesuje piss

(Pewnie odpiszesz nawzajem ale bedziesz mocny.)

To na uj komentujesz? Ja się z ciebie nie śmieje, bo może jesteś chory, ale to co piszesz jest śmieszne.

Uczeń
Opublikowano

Komentuje bo jak czytam że lepiej hasać po podwórku samemu w sylwestra niż juz siedziec w domu to nie wiem czy jestes glupi czy pierdolniety

Opublikowano

Fajnie, że są tacy ludzie =] Powodzenia .

up^ Grac w gry zapewne .

Opublikowano

Ciekawe jest to że jak ktoś nie lubi natłoku ludzi i ogólnie sylwestra to pójdzie spać jak w każdy inny normalny dzień a nie bd szukać atrakcji na internetach :P

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się. W sylwestra trzeba się bawić, a nie siedzieć w domu przed kompem.

Kopałbym cię jak kurczaka, tak samo jak tych debili od akcji wyloguj się

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Ja ogólnie nie bawię się w sylwestra, praktycznie jest to dzień jak co dzień.

Kupiłem fajerwerki, rodzice kupili czipsy, paluszki, ciastka etc no i dla siebie szampana, mi wystarczy pepsi i po prostu tv z rodziną, o północy wystrzelenie fajerwerek i jeśli nic nie będzie ciekawego w tv to do łóżka.

Nie ma co się wstydzić jeśli w wieku chociażby 17 lat, sylwestra nie spędza się na imprezach na których pije się alkohol i " wyrywa " puste dziewczyny.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...