Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyłączyć streaming mode?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam SAC i przez przypadek włączyłem streaming mode, tj. wszystko działa w porządku, ale nie pokazuje mi żadnych kółek zasięgu, ani nic i co gorsza - nie mogę włączyć menu, trzymając Shift. Próbowałem F9 - wtedy włacza się na sekundę, a później nadal staje się niewidoczne. F1 i F7 nie pomaga.

jestem w gimbasie i mam 3 kolegów więc sobie uważaj co i do kogo mówiż kolego.

Opublikowano

... Fajnie, jakby jednak ktoś pomógł, bo ciężko się gra na bol-u, kiedy nie można zmieniać żadnych ustawień. :)

Opublikowano

Raczej w przeciągu kilku godzin nikt ci nie napisze.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Nadal menu się nie włącza, kiedy przytrzymuję Shift, ale wszystkie skrypty działają.

@Edit:

Dodam, że kiedy z listy skryptów w BOL-u usunę SAC, to wszystko działa w porządku - próbowałem zatem przeinstalować ten skrypt, a nawet ściągać jego starsze wersje, ale to też nie pomagało.

Opublikowano

To dziwne, bo ja mogę wyłączyć Streaming Mode przez 2x F9.. Może spróbuj hard reinstall (usunąć folder BoL z %appdata%, samego BoL'a też)?

Opublikowano

Usuwasz z folderu Saves plik SidasAutoCarry.save sam kliknąłem streaming mode przez przypadek to na logike usunąłem to.

Opublikowano

Tylko problem jest w tym, że tam są tylko dwa pliki: lastGame.save i scriptConfig.save - nie ma tego, o którym wspomniałes.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...