Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy taki serwer wypali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer byłby typu hardcore+autorskie gildie

Każdy Gracz na start dostawał by 2 życia jak je wszystkie zmarnuje dostaje bana na 3 dni potem może sobie kupić sms lub zcraftować specjalnego diaxa. Po zjedzeniu go dodaje mu 1 życie. Oczywiście byłby autorski drop ze stone i na spawna można będzie dostać się tylko pieszo lub różdzką.

Pluginy na gildie itd napisałem sam

Wszystkie pliki mam już gotowe jeszcze tylko mapę muszę zbudować.

Napiszcie czy chcecie taki serwer i co jeszcze mogę dodać czego niema na innych hardcorach

Opublikowano

Było już kilka podobnych serwerów, jak zrobisz to się zobaczy. Dużo też zależy od wykonania - mapa, pluginy, maszyna itd.

Opublikowano

Pomysł rewelacyjny.
Ja uwielbiam takiego typu serwy.
Ten diax to odskocznia od innych xD
Postaw na wydajność serwera i na zerowe lub minimalne lagi.
W takiego typu serwerach to jest ważna rzecz.

NuKers.gomc.pl

(Zwiększony exp i rewelacyjne dropy)

Opublikowano

Było już kilka podobnych serwerów, jak zrobisz to się zobaczy. Dużo też zależy od wykonania - mapa, pluginy, maszyna itd.

Wiem dlatego próbuje wymyślić jakieś dodatki jakich niema na innych hardcorach.

Serwer byłby na cubehost.pl

Opublikowano

Zainwestuj lepiej w SoRED, nie jesteś ograniczony do panelu i możesz sam ustalić ilość slotów. Przekłada się to na zmniejszenie lagów. Wiadomo hardcore - duża mapa i sporo załadownych chunków jednocześnie.

Opublikowano

Zainwestuj lepiej w SoRED, nie jesteś ograniczony do panelu i możesz sam ustalić ilość slotów. Przekłada się to na zmniejszenie lagów. Wiadomo hardcore - duża mapa i sporo załadownych chunków jednocześnie.

Przemyśle to ;)

Opublikowano

Nie zagrałbym, bo ja gram jak chce, a nie kiedy mogę :D Jak dostanę bana i tam dajmy 30 minut na 3 dni grać, to bez sensu.

Hardcore właśnie na tym polega. Ale nie każdy go lubi więc cie rozumiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam dla ciebie ciekawy pomysł powiedzmy pisałeś coś o tej różdżce może zrób tak aby dało się taka zdobyć ale zęby było naprawdę bardzo trudno

Opublikowano

@ref

Spoko dajcie mi jakieś 3 tygodnie na dopracowanie szczegółów. Maszyną będzie hosting cubehost na początek 500 slotow;) A co do mapy bardzo długo szukałem fajnej pod 1.7.4 i znalazłem ocean jest ale mały i wogóle przy granicy mapy więc oto spokojnie :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...