Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki kupić telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

512 mb Ramu, będzie dławił się przy nowych grach. Za taką kasę polecam sgs2, stary, ale wciąż jeden z lepszych modeli.

Opublikowano

Opinie i recenzje są dobre jak na ten telefon za cenę 550 zł. Nie chce szajsunga a i nie mam zamiaru grać w te "lepsze" gry. Z recenzji i opinii ludzi którzy mają go wynika że jest w porządku i są zadowoleni.

Kurde no ..:/ nie wiem sam.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu kupil cos od topowych firm, bo serwis czy cos i będzie problem... Ja ci polecę np. Neo v sony ericsson, tez 512 mb ramu :)

Firma jak firma jak dają gwarancje to czemu mam się martwić

Opublikowano

Cześć mam zamiar kupić taki telefon

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/mediadroid/imperiusaero/

Opłaca się :) ? Mi oficjalnie się podoba a może macie jakieś własne propozycje

550 zł za takie gówno?

to już lepiej chińczyka kupić za 300 i będzie o wiele lepszy :)

Znalazłem jeszcze jedną ciekawą ofertę

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/overmax/vertis/

fajny telefonik :) lepszy i w podobnej cenie

brałbym :P

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Bo u nich realizacja gwarancji bedzie trwala jakies 2-3 miesiace, dostaniesz telefon z powrotem, pochodzi tydzien i znowu sie posypie.

Dokladnie, a co najlepsze powiedza, ze to z twojej winy, albo cos innego. Po 2 mysle, ze samsungowi, lg, sony ericssonowi nie bedzie nawet ta gwarancja potrzebna jak bedziesz szanować. Ja mialem neo v (ericsson) przez 2 lata i chodzi normalnie i ani razu nie byl w serwisie. Jedyne co to wizualnie porysowany itd. Ale to normalne. Dlatego ja na pewno nie bralbym tego co podales... :)

Opublikowano

Ale jak już będziesz koniecznie chciał jakiegoś chińczyka to polecam telefony Jiayu G4 Advanced za 200 dolców który zgniata wszystkie te śmieszne propozycje.

Opublikowano

Up dziwne ja patrzyłem na allegro i cena wyskoczyła na 1.2k +/- nie jestem jak by zwolennikiem sprowadzania tele z innego kraju a niedaj Boże będzie rozwalony czy coś

Opublikowano

na allegro są ceny w kurwe droższe... Najlepiej kupować telefony na zagranicznych serwisach aukcyjnych:

Alibaba.com

Aliexpress.com

Polecam ! ;) W niektórych ofertach darmowa wysyłka do polski ;). A ceny sporo tańsze. (Nawet z kosztami przesyłki o ile takowa jest płatna )

A jeszcze jedno:

Nie polecam ci telefonów z Firmy Overmax. Gówno jakich mało. Pooglądaj sobie recenzje na yt.

Opublikowano

Kurde już sam nie wiem,jedni mówią że ten overmax jest dobry wersja 01 a inni ze zły. Mój kolega go ma i jest zadowolony . Chyba zostanę przy tej cegle co mam teraz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...