Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] dotyczące skinów

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . 2 pytania .

1. Kiedy wyjdzie skin do Renektona Spalonej Ziemi? Na Becie jest już dobry czas, a na normalnym nie ma do tej pory ?

Prócz tego jaki jest najlepszy skin do Renka? Warto któryś kupić czy czekać na tego Spalonej Ziemi (bo ten chyba zmieni wszystkie skille) ? Od razu mówię, że nie podoba mi się ten Pool Party.

2. Czy lepiej kupić 1 skina Legendarnego do Nasusa lub Nocturne. Czy lepiej 2 skiny po 975 Jade Dragon Wukong i Headhunter Rengar ?

Opublikowano

1. Nie wiadomo, trzeba czekać aż Riot oficjalnie to ogłosi.

Ja mam Bloodfury Renekton-i Ci go osobiście polecam. Ładnie wygląda w grze, do tego fajny art :)

2. Wszystko zależy od Ciebie, kim częściej grasz, i jaki skin Ci się bardziej podoba.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Witam . 2 pytania .

1. Kiedy wyjdzie skin do Renektona Spalonej Ziemi? Na Becie jest już dobry czas, a na normalnym nie ma do tej pory ?

Prócz tego jaki jest najlepszy skin do Renka? Warto któryś kupić czy czekać na tego Spalonej Ziemi (bo ten chyba zmieni wszystkie skille) ? Od razu mówię, że nie podoba mi się ten Pool Party.

2. Czy lepiej kupić 1 skina Legendarnego do Nasusa lub Nocturne. Czy lepiej 2 skiny po 975 Jade Dragon Wukong i Headhunter Rengar ?

1.Niedługo,a co do renka to z rune wars ma ładny art.

2.1 legendarny,skin do nasus'a ma świetne animacje oraz art.

Opublikowano

1. Skin do Renektona wyjdzie jak mu zrobią lenie splash arta, ale większość osób obstawia że wyjdzie wraz z wypuszczeniem magma chamber.

2. Infernal Nasus, osobiście posiadam, bardzo mi się podoba osobiście, ale to który ty wybierzesz zależy tylko i wyłącznie od ciebie, jak i częstoliwości z którą grasz danymi championami.

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

1. Jak już Szymcio napisał, nie wiadomo .

Ja mam Rune Wars i jest świetny .

2. Kup skina do postaci którą ci się najlepiej gra .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...