Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] iceborn gaunlet z trinity force

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy dobrze jest składać iceborna z trinity? bo dzisiaj widziałem że nasus, ezreal, yorick mieli zbudowane własnie trinity i gaunlet i wymiatali. To warto czy nie?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Nie, mają te same passywki.

IceBorn na dodatek spowalnia .

Na następny raz zrób przed tematem coś takiego '' [Pytanie]

Opublikowano

Marnujesz cały gold efficient sheen'a, już lepiej trinity+frozen heart, iceborn ogółem przegrywa w porównaniu do nowej zbuffowanej trinity, jedyny sens robienia tego jest ew na takiego blue ezreala, lub nasusa jak mają 4x ad i support pokroju leony a nie jakiejś anki sranki.

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

Wg. mnie jest to zbędne i można za to kupić inne item'y,ale każdy ma swój styl,ten pomysł nie jest najgorszy.

Opublikowano

Jak pisali wyżej zdublowanie pasywów jest bez sensu. Wydajemy bardzo dużo golda na dodatkowego slowa, według mnie te dwa itemy wykluczają się, trzeba wybrać który chcemy.

Chinook_eune_76_6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...