Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z TRAINEREM,BLOKADA

FearezHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam znowu ważny problem. Jak pisałem w poprzednich postach coś mi nie łączyło z serwerami EA okazało się że konto mi zablokowali za (chyba używanie trainera tak myśle nie pytałem) używanie trainera (kto by się spodziewał ^^). Teraz mam następny problem kupiłem trainer od Pana SkillsTheory. Na początku wszystko śmigało coinsów natrzepałem w 2 godziny 150k. Kiedy dobiłem do 100 zwycięstw właśnie wyświetlał się ten komunikat jak w moim poprzednim post'cie. Okej, napisałem do nich niby ta dziunia z którą pisałem odblokowała mi to konto ale kiedy chce trainerować czyli to wychodzenie z meczu to wyświetla się ten komunikat o wywaleniu do menu i rozłączeniu się z usługa FIFA ULTIMATE TEAM. W centrala FUT pasek zwycięstw niby rośnie ale kiedy wejdę w sezon online to on się nie rusza. Więc kiedy dobiłem do 21pkt/23 i kiedy chce ztrainerować kolejny mecz to pasek NIE wzrasta,coinsy nie przybywają! Może ktoś wie o co cho?

Opublikowano

Tak to jest jak sie uzywa trainera!!

Zadzwon do nich , to lepsza forma kontaktu

Ja uzywalem miesiac i dorobilem sie 5milionow

Jakos nic nie mam :)

Opublikowano

Kiedy nie używam to komunikaty pojawiają się może nie często ale się pojwiają.

lyn8swb.png

Opublikowano

Kiedy nie używam to komunikaty pojawiają się może nie często ale się pojwiają.

To dokończ ten sezon bez trainera, a nowy zacznij z trainerem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

To dokończ ten sezon bez trainera, a nowy zacznij z trainerem.

Okay spróbuje.

Opublikowano

Ja też używam tego trainera i jakoś narazie zrobiłem 300k, i jest wszystko ok. Ale nie siedze przez 2 godz i non stop nabijam kase tylko 15k zdobędę i potem po godzinie znowu tak samo, żeby nie na chama tak nabijać bo wtedy będzie to podejrzane, mam już 155 zwycięstw i jakoś jest wszystko OK :) Zobaczymy co to wyjdzie z tego.

Opublikowano

Jutro dzwonie do nich i mówię o całej sprawie. Nie powiem o trainerowaniu tylko że kiedy kupuje zawodnika to właśnie ten komunikat mi się wyświetla.

Refreshne jak się dowiem o co cho, żeby inni mieli jakąś pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...