Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy. Problemy z internetem.

Gromnik2131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! nie wiem czy wybrałem dobry dział ale warto spróbować. Potrzebuje pomocy gdyż mam wielki problem z internetem. Od jakiegos msc/ 2 msc mam normalnie interet tylko go tak jakby odłącza na jakąś sekundę co chwilę. Nie mogę grać w ŻADNE gry co potrzebują internetu ani nie moge pobierać żadnych dużych plików ponieważ pobiera sie tak załóżmy 40mb i nagle transfer spada do 0 .. Wymieniłem kartę sieciową bo w poprzedniej dodatkowa dioda mrugała na pomarańczowy i dalej to samo. Omijam router cały czas to samo. Jak biore internet przez router to diody świecą tradycyjnie jak od zawsze. Wcześniej nie miałem tego problemu tylko od jakiegoś czasu. Normalnie moge korzystac z internetu itd tylko chodzi o gry, ściąganie, gg itd. Nie wiem gdzie może być problem dlatego liczę na Waszą pomoc. Jeśli wybrałem zły dział to bardzo przepraszam ale nie wiedziałem gdzie to zamieścic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może problem leży w systemie? Nie masz jakiś wirusów? Kiedy robiłaś ostatnio formata?

Admin Cienia
Opublikowano

Mam upc od conajmniej 8 lat i nigdy nie miałem problemów z rozłączaniem. Albo coś dzieje się z twoim routerem albo coś z kompem tylko co ?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

no wlasnie sam nie wiem, omijam router bezposrednio do modemu i to samo, resety nic nie daja, wymienilem karte sieciowa, na drugim komputerze dziala normalnie internet przez wifi, na telefonie itd lapie wifi i elegancko dziala, skanowalem system kilka razy, przeinstalowywalem windowska tez pare razy,wylaczalem zapory itd i NIC NIE POMAGA :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...