Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Minecraftem na serwerach!

daevo97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak mialem mc 1.7.4 by zyczu postanowilem wgrac jave 7 i world painter i dupa zyczu sie zjeba... nic klikam na niego nic wogule nie reaguje,

wiec usunolem go i wgralem nowy luancher MCPL i minecraft dziala mam 1.7.2 ale nie da sie wejsc na serwa ezocraft.smine.pl a tam chce grac pomocy

jak wchodze to po chwili wyskakuje to : Internal Exception: io.netty.handler.timeout.readytimeoutException ?????????? co to jest pomocy

Opublikowano

Usuń .minecraft nic z niego nie bież i jeszcze raz zainstaluj.

Błąd polega na tym że przekroczyłeś czas rejestracji chyba

po usuwalem wszystko juz wczesniej i nawet launcher nie da sie zalaczy nic klikam nic

Opublikowano

Usuń całkiem mc.

Ściągnij od nowa i spróbuj wejść na serwer, jeżeli Ci się uda to world painter coś psuje.

Może poszukaj innej wersji, nie wiem czy jest potrzebna aktualizacja na 1.7.2 : )

Opublikowano

Nie wiem czy wszystkie serwery, ale większość na których jest bukkit 1.7.2 obsługują klienta 1.7.4, więc nie powinien być to problem. Spróbuj może innego launchera i zobacz, czy działa.

Opublikowano

Zaktualizuj Jave (Pobierz obydwie najnowsze wersje 32bit/64bit) + Wgraj na nowo minecrafta + Zmień nick.

ok dzieki juz dziala usunołem world painter i serwer dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...