Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki xbox360

p4blo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak trafisz na coś w dobrym stanie to ok ale ja zawsze wole coś co ma stan nieużywany.
za 450 wątpię czy kupisz widzialem to po 650 ale bez kinekta

NuKers.gomc.pl

(Zwiększony exp i rewelacyjne dropy)

Opublikowano

Jak trafisz na coś w dobrym stanie to ok ale ja zawsze wole coś co ma stan nieużywany.

za 450 wątpię czy kupisz widzialem to po 650 ale bez kinekta

Co ty mi gadasz ? za 450 zl jest tyle xbox360 slim 4 gb z kinectem kupi za 550 zl

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Absolutnie sie z tym nie zgodze!

Silmy 4gb to syf, bo i tal bedzie potrzebny pd lub dysk przenosny...

w dodatku podaj mi jakis link z xboxem sprawnym, w stanie przynajmniej dobrym za 450zl i z kinectem za 550.

Jestem tego bardzo ciekawy ... ja kupilem idealna elitke 120gb + 2 pady + NOWY kinect + 4gry + charger do pada za 700zl. Bylo to ok 2mc. temu, zanim glucho bylo o ONE.

Opublikowano

Absolutnie sie z tym nie zgodze!

Silmy 4gb to syf, bo i tal bedzie potrzebny pd lub dysk przenosny...

w dodatku podaj mi jakis link z xboxem sprawnym, w stanie przynajmniej dobrym za 450zl i z kinectem za 550.

Jestem tego bardzo ciekawy ... ja kupilem idealna elitke 120gb + 2 pady + NOWY kinect + 4gry + charger do pada za 700zl. Bylo to ok 2mc. temu, zanim glucho bylo o ONE.

No ale elite to syf ;/ a co ty mi mówisz że slim to syf ??? syf ma nowszą płytę główną od elite ;) dla tego syf bo szukam wersji 4gb aha ja uważasz ze xbox360 slim jest dla tego syfem że ma 4 gb to gratulacje za 450 zl jest xbox360 slim z 1 padem i kablami sory za 650 zl jest z 1 padem i z kinectem i kablami

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Naucz sie pisac zdania, bo Cie nie rozumiem...

Skoro wiesz ze xhcesz slima to po co sie pytasz jaka?

Zrobiles 3 tematy o tym samym -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...