Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bronie

cReat1ve94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zwróciłem uwagę że wysokie lv tj. 30 używają podstawowych broni, i tu rodzi się pytanie dlaczego ?

Nie są to gracze słabi wręcz przeciwnie bardzo mocni ale dlaczego te podstawowe bronie ?

Proszę o uzasadnioną odpowiedz :)

Opublikowano

A czy ktos pedzial ze podstawowe bronie sa zle? Moze te "wysokie" poziomy nie wydawaly kasy na gre i lataja z podstawkami , kazdy gra na swoj sposob xD

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Myślę że to nie jest to co mówisz, owszem nie każdy wydaje na grę ale miałem na myśli tych co wydają :D . Może są tak ciche że przeciwnik nie wie kto do niego strzela np jak ta broń tomi coś tam :p dla żołnierza .

Opublikowano

Hmm myślę, że to być może jakiś rodzaj buntu przeciwko EA poprzez graczy doświadczonych. Grają podstawowymi, ponieważ chcą podkreślić, że te "lepsze" bronie nie wnoszą niczego potrzebnego do gry :x

Druga opcja jest taka, że trafiłeś na graczy, którzy wrócili do gry np. do 2-3 latach, kiedy to wcześniej takimi tylko i wyłącznie brońmi grali ;)

A trzecia - wszedłes na server z jakąś wojną na podstawowe bronie xD

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Jeszcze jest jedna opcja. Może komuś już się znudził ten kosmiczny stuff i i chce sobie popykać w klimacie czasów bety albo coś w tym rodzaju.

Opublikowano

Bronie za fundsy dają tylko wygląd wizualny.

Czasami zwiększają magazynek :)

Co wy gadacie? Bronie za F dają nie tylko wygląd wizualny -.- dają większy magazynek, zwiększone obrazenia krytyczne i inne duperele ..

Ale sie znacie na bfh, jak ja na astronomii..

niektóre posty naprawde zwaląją z nóg -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...