Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Merkon Won

Darek09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam na Merkona ostro wyjebane uwziol sie na mnie i zamyka mi topicki wywalic go z kid modow niedosc ze niezna angielskiego to klamie beszczenlnie mialem topicka z komedami nowymi a on nie umie angielsniego i sie czepia omg i jeszcze napisał ze w spisie zielka all jest a niema podpisyac sie za wywalenie tego NuPkA

1600 ODWIEDZIN HARDKOR !

MPC3.9 DZIALA ZAPRASZAM DO MNIE POSZUKAJCIE INSTRUKCJI ODPALENIA I PREZENTACJI JESLI CI SIE PODBA LICZE NA + i 5

c19ef4fc9d4e4a89b2c451bd3d3628d3.0.gif

Opublikowano

niech mod ktory prawpotodobnie to zamknie (prosze niee)

niech sie podpisze

1600 ODWIEDZIN HARDKOR !

MPC3.9 DZIALA ZAPRASZAM DO MNIE POSZUKAJCIE INSTRUKCJI ODPALENIA I PREZENTACJI JESLI CI SIE PODBA LICZE NA + i 5

c19ef4fc9d4e4a89b2c451bd3d3628d3.0.gif

Opublikowano

Na początku się naucz wysłowic.

Od składania skarg, jest specjalne podforum - tam złoz skarge.

Osobiście sadze , ze Merkon odwala kawał dobrej roboty;]

Opublikowano

Mou pewnie mi da warna ale co tam...

Ja Pierdo*ę dzieciaku , znam merkona prywatnie , jest dobrym człowiekiem , to , że spamujesz , nie oznacza , że kurwa masz do tego prawo .

To , że MErkon (może) nie zna ang. perfekcyjnie to co z tego? A ja ci tak przypier*ole ! "ALE ŻAL NIE UMIESZ FRANCUSKIEGO HAHAHA" no i co to wnosi? nic !

Więc mordeczka i pakuj się , jutro do szkoły !

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

Opublikowano

Merkon wlasnie ogarnia spam , a ty mlody nie puacz tutaj tylko sobie juz jak musisz to wysylaj sobie do administratorow albo jakims temacie do tego przeznaczonych a nie tutaj ... Zamknij to jakis mod bo nikt nie ma zamiaru patrzec na puacz tego kida ...

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Merkon[KidModerator], Mounthains[Mederator], Siera[KidModerator], Marian26[Mederator] Oni Są Spoko.. Merkon[KidModerator] Bez żadnych przyczyn Niezamyka Tematów.. A gdy Np. ktoś napisze Temat o serverze, a nie zapozna się z tematem przedstawienia Servera to trudno wasz Problem... Zawsze widzimy Regulamin i Tematy -,- Także niemacie po co komentować Topica....

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...