Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mundo vs ignite

Herr_Haha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie gry Mundo, jak chodzę nim na topa, to zawsze przegrywam linię, bo przeciwnicy mają ignite, a wtedy ulti jest useless, czy da się to jakoś skontrować, próbowałem cleanse, ale nie usuwa efektu zmniejszania leczenia, czy szarfa pomoże w takiej sytuacji całkowicie zdjąć ten efekt, chyba, że jest jakiś inny sposób na to, proszę o porady.

m1ci22k.png

Opublikowano

Jak dostaniesz ignite to sie po prostu wycofaj z walki,

Cd ignite'a jest o wiele dluzsze od cd ulta wiec wykorzystaj to

Opublikowano

Niema sposobu na ignite niczym go nie zdejmiesz.

Zdejmiesz clarity i scepterem, jak nie wiesz - nie pierdol.

Co do ignite, trwa on 4 sekundy, wiec jakim cudem przegrywasz przez to linie...? Ciezko sie wycofac?

Opublikowano

Guardian również by skontrował ignite,do tego jest przydatny dla mundo.

Jeszcze dobrą kontrą na ignite była by zhyonia,ale niestety nie na munda.

Opublikowano

Co to za problem, jak jesteś w konfrontacji z odpalonym ultem, i ktoś cię podpala po prostu odsuń się od niego na ten czas tymbardziej że masz speed boosta, nie ma sensu prowadzić wymianę jeżeli tracisz już to hp z samego odpalenia ulta+masz nałożony ignite że wychodzi na to że po prostu tracisz hp więcej niż gdybyś tego ulta nie odpalał, tracić summonersa na to się nie opłaca, po prostu przeczekać, oddalić się ;)

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

Guardian również by skontrował ignite,do tego jest przydatny dla mundo.

Jeszcze dobrą kontrą na ignite była by zhyonia,ale niestety nie na munda.

A czasami ingite nie działa gdy mamy odpaloną zhyonię?

Mundem przegrywasz linie? Sooooooooooo bronze. Co jak co ale nie wiem jak nim można przegrać linie. Btw Nieszczy Cie przeciwnik, a ingite to tylko dodatek. Wykorzystaj różnicę cooldownów i proś o gangi junglera.

Opublikowano

GA masz mało życia ale ult nadal działa i wracasz z pełnym hp oni nie wiedzą co się dzieje i fleszują

taka prawda ze harrasujesz a ulta zwykle kiedy mamy low hp na lini

cd ignite jest taki ze uzyjemy 2 razy ulta mundo

ja bym sie wycofal po rzuceniu na mnie ignite i poczekaniu na kolejnego ulta, cd nie jest duze

­

Opublikowano

Cleanse nie działa ale za to QSS usuwa demage ignite oraz blokadę leczenia ale wydaje mi się, że jest to na niego dość useless item na lanenowanie bo po 1 jest dosyć drogi a po 2 buduje się z niego tylko item na AD który jest Ci nie potrzebny.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Cleanse nie działa ale za to QSS usuwa demage ignite oraz blokadę leczenia ale wydaje mi się, że jest to na niego dość useless item na lanenowanie bo po 1 jest dosyć drogi a po 2 buduje się z niego tylko item na AD który jest Ci nie potrzebny.

cleanse działa na ignite

26:27

­

Opublikowano

Najgorzej jak kupi Executioner Calling. Czy jakoś tak :D

Nieopłacalny item na 90% top lanerów, najlepiej gdy support / midlaner składa morello, zresztą chyba jedyny któremu te staty odpowiadały to tylko trynda ew gp któy jest out of meta.

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

A czasami ingite nie działa gdy mamy odpaloną zhyonię?

Mundem przegrywasz linie? Sooooooooooo bronze. Co jak co ale nie wiem jak nim można przegrać linie. Btw Nieszczy Cie przeciwnik, a ingite to tylko dodatek. Wykorzystaj różnicę cooldownów i proś o gangi junglera.

Tak, a propo nie jestem w żadnej dywizji ;) , nie gram rankedów.

cleanse działa na ignite

26:27

Usuwa tylko obrażenia zadawane przez ignite, ale zmniejszanie leczenia nadal niestety jest :/

m1ci22k.png

Opublikowano

Oblicze ducha i ew. trafić toporkiem ( zwraca hp ) Nie ma innego sposobu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...