Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który skrypt opłaca się kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam skryptu do 50zł. Zazwyczaj (nigdy) nie kupuje skryptów i uważam że to marnowanie hajsu, ale ostatnio dostałem trochę pieniążków i chciałbym sobie jakiś kupić.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Wiedziałem że ktoś napiszę że Cass Whooping, ale w czym on jest lepszy od Merciless Cassio?

Opublikowano

Repo Zikkah liczy się w € które jest o wiele droższe od USD i Zikkah's Riven kosztuje ponad 60 zł. Jak na razie zastanawiałem się nad kupnem MMA, co o ty myślicie?

@EDIT

Rozumiem że BoL jest aż tak zjebany że żadnego dobrego skryptu do 50 zł nie będzie skoro nic nie piszecie.

Opublikowano

Repo Zikkah liczy się w € które jest o wiele droższe od USD i Zikkah's Riven kosztuje ponad 60 zł. Jak na razie zastanawiałem się nad kupnem MMA, co o ty myślicie?

@EDIT

Rozumiem że BoL jest aż tak zjebany że żadnego dobrego skryptu do 50 zł nie będzie skoro nic nie piszecie.

Wiesz, że na tym forum skrypt kupiło około 3 osoby a VIP'a ~10? :3

Osobiście nie mam MMA, ale kumpel ma i bardzo sobie chwali, jak z nim gram to zwykle wyciąga ~100 cs w 11 minucie, przy okazji orbwalking działa jak należy (Reborn już fixed, ale Revamped chujnia).

Opublikowano

A jak myślisz który lepszy, SAC : Reborn czy MMA? Ja raczej myślę nad MMA, ale ciekawi mnie opinia innych.

Opublikowano

Jeśli chodzi o orbwalking to MMA jest lepszy (bo tak na prawdę to 1/2 jego funkcji, więc musi być dopracowana), za to w farmie nie ma zbyt dużej różnicy (Anonymous ostatnio testował, 10 cs mniej na Rebornie vs. używający MMA), ale ze względu na pluginy wybrałbym na Twoim miejscu Reborna (poza tym, pchanie kasy w dupę Team FreePaidElo też nie jest fajne).

Opublikowano

10 funtów

To znaczy jakie pluginy są dobre dla tego Reborna że opłaca się go bardziej kupić niż MMA. Pamiętajmy również że MMA to bardziej pod ADC :ninja:

@Edit

Ja mimo wszystko nakłaniam do MMA. ( Również go kupuję, lecz jeszcze nie przyszła aktywacja na konto z banku )

15 USD, a w chwili obecnej dolar amerykański kosztuje 3,03 zł czy 02 w groszach. Taniutko. Zawsze po 3,15-3,25 był.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...