Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra na 2gb ram

bladymick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy da się zrobić aby szybciej wchodzic do gry bo normalnie wchodze 5 minut i mnie wywala kiedyś grałem normalnie (rok temu ) co zrobic ? Prosze o pomoc

Opublikowano

Teraz gra jest całkiem inna, zwiększyła wymagania i ogólne zjebana optymalizacja, 2gb to strasznie malo na taką grę

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Norma to 4 GB RAM Wymagania sprzętowe infestation Quad Core i5 2.4 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 1 GB (GeForce GTX 460 lub lepszy), 3 GB HDD, Windows Vista/7

Opublikowano

Nie każdy ma tak na szybko możliwość dokupienia takiego ramu,

Polecam program do przyśpieszania gier, i wyłączania całego Shitu w tle,

ps wyłącz Anti Virusa

to możne pomóc

Opublikowano

Mam; Intel core2 duo e5400 2,7ghz, Geforce gtx 260 Golden Sample, 2gb ram i windows 7 64bit i gra ładuje się minute.

Jaki masz sprzęt i system? Może masz syf w kompie- format by sie przydal jesli nie robiles kilka lat :P Do tego wyczyść calego kompa z kurzu.

Opublikowano

Bez obrazy ale wątpię że gra na takim sprzęcie ma sens Szkoda twoich nerwów ( Masz za mało ramu ) UP Podałem wymagania gry ;) albo podam ci tu jeszcze raz Quad Core i5 2.4 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 1 GB (GeForce GTX 460 lub lepszy), 3 GB HDD, Windows Vista/7

Opublikowano

ogólnie patrząc na mój komputer gra nie powinna dobrze chodzić(mam 2gb ram) ale jak kupiłem grę bardzo się zdziwiłem ponieważ gra fajnie chodziła tylko były przycinki od czasu do czasu albo gra podczas wychodzenia sie crashowała. Tylko po tej aktualizacji gra zaczęła wariować w Campos miałem poniżej 15 fps a wcześniej się trzymało powyżej 20

76561198056293092.png

Opublikowano

ogólnie patrząc na mój komputer gra nie powinna dobrze chodzić(mam 2gb ram) ale jak kupiłem grę bardzo się zdziwiłem ponieważ gra fajnie chodziła tylko były przycinki od czasu do czasu albo gra podczas wychodzenia sie crashowała. Tylko po tej aktualizacji gra zaczęła wariować w Campos miałem poniżej 15 fps a wcześniej się trzymało powyżej 20

Bo Twórcy cały czas ulepszają grafikę w tej grze co zmniejsza FPS graczom

Moim zdaniem najlepsza grafika była pod czas Alphy

Gdy była Alpha to pamiętam jak grałem na Win XP 2 gb ram ;) Karta Graficzna to już nie mówię

I wyciągałem po 17 FPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...