Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O forum słów kilka

Torsay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema na wstępie napiszę, że są to pogaduszki i mogę sobie tu pisać co mi się żywnie podoba nawet o forum itd.

Tak więc było to rok temu chciałem perma. No więc piszę do jakiegoś GM'a trafiło na Miyoshi, a ona nie chciała mi go dać więc zrobiłem reklamę w dziale counter strike reklamę MPC FORUM.PL tak tego tu forum. Więc powinienem dostać warna za spam bądź coś takiego :) ale mi się teraz strasznie nudzi i chciałbym odzyskać moje konto, lecz administracja ma wyjebane na to, że pisze np. do Seldka o jakiś śmieszny esej, a on do mnie, że ok ale co i o czym kurwa mam w nim napisać to nie trzeba powiedzieć nie ? Tutaj nawet o bana trzeba było się prosić... a o unbanie to szkoda gadać :D

PS. SynekMTG siedzi ciągle na forum (masz za karę chuju, bo mi na lolu nie odpisywałeś) wystarczy po IP sprawdzić nick na B jakiś chyba :)

Opublikowano

Ty się żalisz czy chwalisz <_< ?

Nic z tego chce po prostu unbana, bo nie chce mi się nabijać wszystkiego od nowa, a najbardziej szkoda mi avatarka i sygnatury :(

Opublikowano

PS. SynekMTG siedzi ciągle na forum (masz za karę chuju, bo mi na lolu nie odpisywałeś) wystarczy po IP sprawdzić nick na B jakiś chyba :)

No co Ty, nawet Makin o tym wie, nie, nie na B. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...