Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielkie pytanie.

LikeYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak mam mentala 50 lv i na nim eQ warte 500-600 kk. Mentalem wiadomo dobrze się expi, ale wiadomo ile można. W pvp to z nim na tym lv ciennko, to samo wojny. Zastanawiałem się nad archerem. Wbić mu tak gdzieś 40 lv. Sprzedać eQ na mentalu. moje pytanie.

1. Czy za 700kk dostanę eQ na archera do 40lv bo na tym się zatrzymam. (dużo hp w eQ i dużo luda)

2. Czy warto takiego archera 40 lv z dobrym eQ mieć na wojny. ?

3 Czy pvp archerem nie jest tak żmudne jak mentalem. ?

4. Jeśli zatrzymam się na 40 będę miał 2 skile m, które wybrać. ?

5. Czy opłaca się brać ślub z buffką i tym archerem chociaż nie będę nim nigdy expić. ?

6. Wiadomo 700kk to nie tak dużo, więc jak szybko zarobić nwm. W 3 godz. Dziennie jakieś 100kk nie piszcie o biciu metkow.

7. Jaki jelonek byłby dobry, tak żeby dobrze kosić i czy dostanę jelonek za 100 kk z kd do pvp +4. Z um 17 + ew. 14 i 5-10 lud. ?

8. Warto tego biologa dla ninji robić (ząbki, ks. ) bo to w sumie daje 10 speed i 5 ruch. . ?

9.Jeśli archer będzie tylko do pvp to jak ladować w staty. ?

10. Warto na nim robić boja. ?

11. Rozpisałem się, serwer oczywiście Wetar. Za wyczerpujące wypowiedzi daje like. ;)

Opublikowano

1 Raczej dostaniesz . 2 Ja bym surą BM grał na twoim miejscu 3 Chyba nie :) 4 Chmura i zasadzka. 5 Po co? 7 Raczej nie dostaniesz za tyle 8 Oczywiście 9 zręka 10 Szkoda kasy Proszę o +

Opublikowano

No więc tak Archer w PVP jest nudny będziesz miał tylko 2 głównie skille to bedzie wyglądało tak że będziesz tylko uciekał używał skilla i znowu uciakał, za te 700kk powinienieś dostać dość dobre eq ale jelonka pewnie um 15. Poza tym podstawą są skille a żebyś był kosa to minimum G, zanim to wbijesz to zejdzie pół roku, w tym czasie zarobił byś dużo kasy i pewnie miałbyś eq full hp i full na ludzi. Ale później jest kwestia skilli na P to pewnie musiał byś zrobić dropka chociaż ten 35 lv body na metki do m2. Tak więc podsumowując zanim dorwiesz dobre eq na archera i wbijesz mu skille na G+ zejdzie dobre pół roku(chyba że wrzucisz coś w is). Ja osobiście wolałbym zostać przy rozwijaniu mentala. Pozdrawiam.

Edit. I jeszcze taki problem że jest mało osób do bicia z podobnym lv do Twojego ( 40 )

Opublikowano

Tak wiem, że lepiej przy mentalu zostać, ale on mi się już nudzi.. Bo w pvp taki wolny..

2@up też się zastanawiałem nad Bm ,ale według mnie tą postacią gra za dużo ludzi.

Opublikowano
Więc tak mam mentala 50 lv i na nim eQ warte 500-600 kk. Mentalem wiadomo dobrze się expi, ale wiadomo ile można. W pvp to z nim na tym lv ciennko, to samo wojny. Zastanawiałem się nad archerem. Wbić mu tak gdzieś 40 lv. Sprzedać eQ na mentalu. moje pytanie. 1. Czy za 700kk dostanę eQ na archera do 40lv bo na tym się zatrzymam. (dużo hp w eQ i dużo luda)2. Czy warto takiego archera 40 lv z dobrym eQ mieć na wojny. ? 3 Czy pvp archerem nie jest tak żmudne jak mentalem. ? 4. Jeśli zatrzymam się na 40 będę miał 2 skile m, które wybrać. ?5. Czy opłaca się brać ślub z buffką i tym archerem chociaż nie będę nim nigdy expić. ?6. Wiadomo 700kk to nie tak dużo, więc jak szybko zarobić nwm. W 3 godz. Dziennie jakieś 100kk nie piszcie o biciu metkow.7. Jaki jelonek byłby dobry, tak żeby dobrze kosić i czy dostanę jelonek za 100 kk z kd do pvp +4. Z um 17 + ew. 14 i 5-10 lud. ?8. Warto tego biologa dla ninji robić (ząbki, ks. ) bo to w sumie daje 10 speed i 5 ruch. . ? 9.Jeśli archer będzie tylko do pvp to jak ladować w staty. ? 10. Warto na nim robić boja. ? 11. Rozpisałem się, serwer oczywiście Wetar. Za wyczerpujące wypowiedzi daje like. ;)

1.Oczywiście ze tak, tylko +9 itemow z ludem nie kupuj. Nie oplaca sie. Taki helm na 21 lvl +10 lud, to jest roznica w KK tylko :D

Po co duzo hp?? Abs, lud i kosa

2.Lepszy 54-65, wtedy sie ostro cisnie

3.Pvp archerem to sama przyjemnosc

4. Ognista i trująca

5.Nie

6.Dropaj riby w dolinie

7.Za 200 kk dostaniesz xD

8.Warto.

9.2 zr 1 siła

10.Boja? Po co xD Przeciez nie bedziesz expil

11. Licze na like :D

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Ziomek, ale tego archera byś używał tylko do pvp/wojen a innej postaci byś nie miał? To byś nie miał po co grać, znudziłoby Ci się te ciągłe PvP, a tak na mentalku wszystko możesz robić.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Dokładnie, Archerem nie poexpisz.

Lepszym wyborem będzie Mental.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu zrobiłbym bodego, zatrzymał się na 45 (metki dolina) i robiłbym skille (sam tak robiłem) do tego zarabiałbyś powoli coraz wiecej kasy i kupował eq z ludem powoli, jakbyś miał te skille na G juz ruszyłbyś z lvl do 65 i tu byś się zatrzymał zrobił skille P , eq miałbyś już pewnie na luda w choy, do tego jeszcze jakieś abs/y tarcze na 61 i w ogóle byłbyś koxikiem :P ( ja tak robię właśnie ) oczywiście biologa robić trzeba by było, i boja oczywiście że tak najlepiej jeszcze jakiegoś wierzcha kupic zeby nie stać czasowo (bo brak boja) i tłuc już odrazu te metki na dolinie . (chociaż ja tłukłem na sohan, przez noc z 2x dropem po 5/6 kamoli, do tego z 2/3 aury i inne dziadostwa, i speeda +4 przeważnie po nocce jednego miałem a tam to najlepiej na speedzie sie dorobic (20-25kk) , do tego w nocy jakiegos fish bota zostawić i po paru tygodniach kasy w cholerę i tylko skille, a żeby je szybciej zrobić i nie inwestować w is to za kase kupować talony sm :D ( talon 100 sm za 250 kk idzie kupić ) , a jak juz masz zamiar zacząć bodziakiem to jutro się dorób na szkatach blasku(mój ulubiony event). Ja przez 4 godziny dropie z 400+ i sellam 3kk/4kk (sam policz zyski :D)

Pozdrawiam :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...