Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Komputer do gier

Rico™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc proszę was żebyście mi coś znalezli za okolo 300zl tak wiem ze to bardzo mało :( ale niestety nie mam pieniedzy wiecej, bo moja mama jest sama :( a tata od nas odszedl i zbierałem te 300zl przez 2 lata i chce zeby tylko na tym kompie działał bf4 bo dostalem pod choinke, dzieki.

Opublikowano

Czesc proszę was żebyście mi coś znalezli za okolo 300zl tak wiem ze to bardzo mało :( ale niestety nie mam pieniedzy wiecej, bo moja mama jest sama :( a tata od nas odszedl i zbierałem te 300zl przez 2 lata i chce zeby tylko na tym kompie działał bf4 bo dostalem pod choinke, dzieki.

W tym budżecie może znajdziesz używanego z allegro do Battlefield 3 na najniższych, ale za 300zł niestety nic do Battlefield 4 teraz nie znajdziesz :( .

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Po pierwsze to musisz wybrać czy komputer za 300 zł czy komputer na którym zadziała bf4, bo to są dwie rzeczy które się jak na razie nie łączą.

Do bf4 trzeba przynajmniej mieć 1000zł/1500zł, by ta gra jako tako zadziałała. Bo za 300zł będzie komputer do biura lub może się coś trafi do gier lecz, do tych naprawdę starych.

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje że ten chłop trolluje? A co do komputera to ze 300zl nawet bym nie szukal

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...