Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Swichbot AvalonMT2

bolek149

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa następujące problemy.

1. Otóż mam Swichbota by Padmak działa wszystko OK, ale mam problem z ID Zmianek automatycznie ustawione jest na kupowanie pojedynczych zmianek (czyt. 1), ale chciałbym zmienić na zmianki (ilość. 20) Próbowałem zmienić ID poprzez ustawienie zmianek na przedostatnim miejscu w ekwipunku i kliknąć przeładuj, ale bot nadal ustawia to samo ID. Próbowałem innym botami do zmieniania bonów ii nadal to samo.. Z tego co wiem większość ma taki problem. Da się jakoś to rozwiązać?

2. Po tym jak próbowałem rozwiązać problem (1.) zdecydowałem się pobrać Metin2 Mod SF 2011, loguje się jest OK ale gdy ma się łączyć tzn. (loguje się, teraz powinien pokazać się pasek ładowania) Nie robi tego, tylko pozostaje czarny ekran nic więcej.. Używałem starej wersji jak ii tej nowo pobranej zaktualizowanej, nic to nie dało.

Podsumowując chce zacząć bonować eq! Ale boty mi to utrudniają a jak kupuje tylko po jednej zmiance to pozostałe 4 itemy nie są bonowane. A kupowanie co chwile 20 zmianek jest strasznie nie wygodne.

Metin2Mody.pl Hacki Boty Cheaty Mody Bugi
#Metin2Mod #Metin2 Mody #Metin2Mody #M2BOB #Metin2

Opublikowano

@ref

// A czy da się ustawić tak, żeby kupował te i te?

// Tak jest w MOD SF 2011, ale on mi nie działa..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te ID nie ma nic do ilości zmianek bo zmianki czy 20 czy 4000 nie maja innego ID po prostu bot kupuje te które sa pierwsze w sklepie/tańsze.(Nie lepiej kupić całe eq zmianek i ustawić bota?)

Opublikowano

20 zmianek, w całym eq leci w 5-10min. Jeżeli chce ustawić np. bota ii chce wyjść lub iść spać to trochę NIE :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...