Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KUPNO]Nowa mysz.

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić naprawdę tanią, a jako tako dobrą mysz. Myślałem o Dragon EM122K. Może być, czy macie jakieś inne oferty? Mysz do 30-40zł.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Z pieniędzmi nie mam problemu, mógłbym wydać na nią nawet 500zł. Tylko komu to potrzebne? Do tej pory używałem myszek za 9.99 z Biedry i byłem zadowolony. Ta do 40zł to i tak dla mnie za dużo jak na myszkę.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ja osobiście używam A4Tech X747, która nie jest droga, 50zł kosztuje, a funkcję ma dobre, 3600 DPI, 6 trybów, które można zmieniać, 2 boczne przyciski, bardzo łatwe i intuicyjne pisanie makr, wszystkim przyciskom oprócz LPP można zmienić opcję jaką ma wykonywać.

Minusami są tylko gumowe paski z rowkami przy kciuku, które co jakiś czas trzeba czyścić, oprogramowanie na płycie co prawda jest, ale lepiej ściągnąć z internetu najnowszą wersję oprogramowania, jednak ze strony producenta to trochę zajmuję (po 15-20KB/s).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...