Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Doradźcie co kupić

lakerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2901 F.

Klasy:

Medyk (30): L86A2, QBB, MG36, MG3, QJY-88, Mini Para

Mechanior (20): MP5, PP-2000

Snajpi (20): L96A1, M95, SV-98, Saiga-12

Doradźcie, jest coś ciekawego do kupienia, czekać, dokupić fundsy ? Oczywiście wersja oszczędnościowa.

Poważne propozycje proszę.

Opublikowano

Wzzystko masz dobre ,ale jak chcesz to mozesz przetestowac SVD,SKS na snajpie czy M249Saw ma medyku ;)

Na mechu sproboj Ump45 oraz Mp7 :) :) :) :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Dokup funds za sms (7.38 zł chyba) i kup pakiet dla medyka z m27 albo dla snajpera z sks. Nie zawiedziesz się :D

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jeśli planujesz dalszą grę medykiem to ja bym na twoim miejscu zostawił funds i czekał na Lsata.

Bronie jak narazie masz dobre,a co do m27 to ta broń wcale nie jest dobra,że Qbb jest o niebo lepsza i ogólnie nie ma lepszej broni dla medyka...

Sam czekam na Lsata,bo myśle,że w końcu dadzą jakąś dobrą broń dla medyka i jak widać narazie im coś nie śpieszno z jej dodaniem -.- dla wszystkich innych klas już dawno dali bronie a o medyku jak zwykle zapomnieli.

Opublikowano

@2up Jest b. dobra, ale lepszy jest RPK. Jeśli wolisz campić, to chyba oczywiste że będzie dla ciebie słaba.

Medyk nie ma dobrych broni? Proszę cię. A o niekwestionowanym królu jeśli chodzi o "noobskie" bronie: MG36 zapomniałeś? a o tym całym QBB (które zresztą wymieniłeś) też nie wspomnisz:?

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

MG36 i QBB po nerfie nie nadają się do niczego, medyk nie ma teraz czym walczyć, taka prawda, z tego też powodu latam z L86A2, ale jest za wolna by konkurować z Famasem, L85, G53, As-Valem itd.

Opublikowano

@Ghost1225

Nobskie powiadasz grać mg36 czy qbb ,a może będę latał z m60 czy z mg3 czy z jakimś innym shitem gdzie nie będę miał szans rywalizacji ,bo inne klasy postaci nie dość,że mają śmieszny odrzut to i nie muszą często używać celownika,a jak muszą to mają bardzo szybkie przystawienie jak i przeładowanie broni i jak mam z nimi rywalizować proszę ja ciebie ? (poza tym to tylko stwierdzenie,a nie użalanie jest jak jest i trzeba sobie ułatwiać jak jest taka możliwość i mieć równość względem innych)

grać może rpk ? to może sam się katuj takimi broniami ja masochistą nie będę skoro mogę zagrać czymś lepszym jak jest dobry wybór.

No i poza tym pochwal się wynikami jak to grasz z rpk vs ze szturmami życzę powodzenia.

Rpk jest za wolne to już m27 będzie lepsze.

@lakerek

Qbb jak i mg36 można grać wyśmienicie lub fn mini parą wystarczy tylko dobrać dobrze dodatki i te bronie 3 są do tej pory najszybsze i da się już konkurować,bo rzeczywiście l86a2 dla medyka jest za wolne to raz i dwa ten odrzut to nie wiadomo co ...

Opublikowano

@Tigerxy Napisałem że mg36 jest bronią dla noobów,a o QBB raczej chyba nie wspominałem w tym kontekście? Qbb mam i grałem nim cały czas ( z m27 na double slota, póki nie sprzedałem konta koledze) Co się tak tego RPK uczepiłeś? jeśli nie potrafisz grać nim to już twoja wina. Większość tu (NIE WSZYSCY) obecnego ludu twierdzi że: Aks-74u jest beee bo duży odrzut! AK-47 też do... pupy bo duży odrzut, a widać chociażby po przykładzie pana uczonego wyżej, że nawet bronią z największym odrzutem da się grać. Oczywiście można iść na łatwiznę, biorąc bronie tzw. OP a właściwie jedną: MG36 Bo assault po nerfie l85 i famasa już stracił tego typu bronie, a u zwiadowcy i mechanika nie odnotowano tego typu broni (chociaż newbie skarżą się na AS-Vala)

P.S Ogarnij trochę przecinki i ogółem znaki interpunkcyjne, bo ciężko jest mi się odczytać.

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

@up Aks-74u jest...zajebiaszcze mi w nim nie przeszkadza odrzut (do ogarniecia), duze DMG ma wiec o co chodzi? xD Jedyny minus...malo Ammo z Piraniami :( Ale cos za cos :p

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Potwierdzam, asval najgorsza broń op, to lepsze niż famas. Oczywiste,jeśli masz ammo pod nosem.

Ak ma spory odrzut, ponieważ Ea ma w dupie te bronie, a powinni zmniejszyć odrzut, bo nie da się tym kampic.

Opublikowano

@Tigerxy Napisałem że mg36 jest bronią dla noobów,a o QBB raczej chyba nie wspominałem w tym kontekście? Qbb mam i grałem nim cały czas ( z m27 na double slota, póki nie sprzedałem konta koledze) Co się tak tego RPK uczepiłeś? jeśli nie potrafisz grać nim to już twoja wina. Większość tu (NIE WSZYSCY) obecnego ludu twierdzi że: Aks-74u jest beee bo duży odrzut! AK-47 też do... pupy bo duży odrzut, a widać chociażby po przykładzie pana uczonego wyżej, że nawet bronią z największym odrzutem da się grać. Oczywiście można iść na łatwiznę, biorąc bronie tzw. OP a właściwie jedną: MG36 Bo assault po nerfie l85 i famasa już stracił tego typu bronie, a u zwiadowcy i mechanika nie odnotowano tego typu broni (chociaż newbie skarżą się na AS-Vala)

P.S Ogarnij trochę przecinki i ogółem znaki interpunkcyjne, bo ciężko jest mi się odczytać.

No dobra to czemu nie pokażesz swoich osiągów ?

Poza tym co niby aż tak stracił assault ? famasa i l85 ? dobre sobie famas i tak jest dobry,ale czego nie wymienisz ile nowych broni zyskał na plus ?

I ps. nie mam co ogarnać,albo powiększ sobie ekran lub czcionkę jeśli nie widzisz przecinków lub kropek.

Opublikowano

@up Pograj chwile famasem, tym się grać nie da. Wcześniej można było walić do 80m wzwyż a teraz praktycznie większość pocisków nie trafia. A L85 ma znacznie zwiększony odrzut, przez który (podobno) nie da się strzelać na odległość bez przerywanych serii tak jak w abaknie. Zyskał jedynie chyba 416, a reszta broni dostała jakieś pośrednie zmiany ( m4 lekko zmniejszony odrzut itp.)

Zaraz powiększę ekran, najlepiej za pomocą szpachli i młoteczka.

@Piter Wiem o tym :) napisałem że da się tym grać, podałem tylko taki przykład do mojego stwierdzenia. U mnie jest na równi z UZI, które IMO też jest świetne :D

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

@Piter Zgadzam się. Tak wparować z UZI na sharqi szturm, koło punktu A <3 I jeden kill po drugim leci :D Ciężko z początku jest odrzut opanować, ale potem już się wymiata na każdej mapie.

Aż chyba wrócę do mecha, tylko po to by pograć UZI :P

@Pitagoras A da się w ogóle tak grać?? Bo miałem zamiar zakupić "eLke" ale nie wiem czy się opłaca po nerfie.

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Haha Ja se kupilem w pakiecie L85 & Famas & dubble-slotza 5599 Funds xD

Myslalem ze to byla inwestycja zycia w BF lecz...nie dokonca o to mi chodzilo gdy sobie pogralem jednak jak walimy seriami to ladnie tak czy siak wchodzi ;)

Dzis wracam ze swiat i przepatrze porzadnie tego Bf'a na kazdej klasie i prawie kazda (bo nie mam przecie wszystkiego) bron xD

Co do Aek'a to przeciez byla i jest dobra bron ;)

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...